Tutustu ihanimpiin L’Oréal Paris uutuuksiin!

Tutustu ihanimpiin L’Oréal Paris uutuuksiin!

Päivitetty 7.1.2021

L’Oréal Paris Revitalift Filler -ihonhoitosarja täydentyy uudella Eye Cream For Face -päivävoiteella.

Revitalift Filler Eye Cream For Face on intensiivisesti kosteuttava päivävoide, joka toimii kuin silmänympärysvoide koko kasvoille, silottamalla kasvojesi ensimmäisiä juonteita.

LOP FI RVT FILLER BAMBI BLACK digiartikkeli bannerit 680px

Iho silmien ympärillä on ohut ja herkkä ja juonteet tulevat usein ensimmäiseksi näkyviin silmänympärysiholle ja sitten vähitellen muualla kasvoilla. Kaikkien L’Oréal Paris -silmänympärysvoiteiden koostumukset sopivat herkälle silmänympärysiholle ja vaikuttavat tehokkaasti juonteisiin. Jos silmänympärysvoiteet vaikuttavat silmänympärysihon juonteisiin, vaikuttavat ne myös juonteisiin muualla kasvoilla.

LOP FI RVT FILLER BAMBI BLACK digiartikkeli bannerit 680px2

Filler Eye Cream For Face -päivävoide silottaa kasvojen ensijuonteita: silmänympärysrypyt, otsan vaakajuonteet, silmäkulman naururypyt, kulmakarvojen väliset rypyt, sekä nenän pielistä suun reunoihin johtavat nasolabiaalijuonteet.

Luo näyttävät Bambi-ripset L’Oréal Paris uutuusmaskaralla!

False Lash Bambi Eye –tuoteperheeseen on saapunut uusi tulokas: False Lash Bambi Eye Oversized! Maskaran ainutlaatuinen kartionmallinen harja tavoittaa jokaisen ripsen ja harjan muotoilu takaa, että tuote on erittäin helppo levittää siististi ilman paakkuja ripsien tyvestä latvoihin.

LOP FI RVT FILLER BAMBI BLACK digiartikkeli bannerit 680px4

Lopputuloksena entistäkin enemmän nostetta ja tuuheutta. Maskaran sävynä on intensiivinen kiiltävä musta.

LOP FI RVT FILLER BAMBI BLACK digiartikkeli bannerit 680px3

Tutustu uutuuteen lähimmässä K-Citymarketissasi