Lumene ja Kalevala Koru

Lumene ja Kalevala Koru

K-Citymarketin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden uniikkiin koruun, jota ei pysty mistään ostamaan.

Logot_680_2

Toteutamme ainutlaatuisen arvonnan suomalaisten kumppaniemme Lumenen ja Kalevala Korun kanssa. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 50 kpl hopeisia Lumene Valokehrä-kaulakoruja (arvo á 179 €). Kalevala Korun tekemät korut on valmistettu Suomessa.

Osallistu arvontaan >

Lumene_joulukalenteri2021_680

Lumene

Suomalainen Lumene on luonnollisen kauneuden ja kestävän pohjoisen kosmetiikan edelläkävijä. Lumene tarjoaa vastuullisesti tehokkaista pohjoisista raaka-aineista valmistettuja ihonhoito- ja värikosmetiikkatuotteita kuluttajille, jotka etsivät luonnollisen hehkuvaa lopputulosta. Lumene on Suomen luonnosta luotu, pohjoisten naisten inspiroima ja Arktisesta valosta syntynyt kosmetiikkabrändi. Tuon ainutlaatuisen valon uudistava voima on Lumenen käyttämien pohjoisen kasveista jalostettujen raaka-aineiden salaisuus – valon ansiosta ne ovat vahvoja sekä täynnä vitamiineja ja mineraaleja.

Suomalaisuus on yksi Lumenen tärkeimmistä arvoista. Valtaosa Lumenen tuotteista kehitetään ja valmistetaan Suomessa Lumenen Espoon-tehtaalla Kauklahdessa. Lumene on myös kiertotalouden pohjoismainen edelläkävijä kosmetiikka-alalla, sillä yritys on hyödyntänyt elintarvike- ja metsäteollisuuden sivuvirtoja jo 20 vuotta.

Kalevala Koru

Naisten perustama Kalevala Koru on jo 80 vuoden ajan ollut Suomen rakastetuin Koru. Kotimaisena käsityönä valmistetut korut edustavat ajatonta ja rohkeaa muotoilua ja juhlistavat jokaisessa meissä asuvaa kauneutta ja voimaa. Kaikki korut valmistetaan Kalevala Korun omassa tehtaassa Helsingissä.

Kalevala_rasia_680