Lumene LÄHDE -kesäkampanja - rakkaudesta pohjoiseen luontoon

Lumene LÄHDE -kesäkampanja - rakkaudesta pohjoiseen luontoon

Päivitetty 4.6.2020

Osta kotimaista ja tue Suomen suoalueita. Lumene lahjoittaa jokaisesta 3.6.-28.7.2020 ostetusta LÄHDE-kampanjatuotteesta 50 senttiä Suomen luonnonsuojeluliiton Hiilipörssiin.

Valikoima rakastettuja Lumene LÄHDE-sarjan tuotteita on mukana Lumenen kesäkampanjassa, jossa jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta lahjoitetaan 50 senttiä Hiilipörssiin. Suomen luonnonsuojeluliiton ja yhteistyökumppaneiden Hiilipörssi on perustettu luonnon monimuotoisuuden ja soiden hiilivarastojen turvaamiseen.

Soilla kasvava turve on Suomen suurin ja tehokkain maalla oleva hiilivarasto, ja maailman toiseksi suurin hiilivarasto merten jälkeen. Saattamalla suot takaisin luonnontilaan, saavutetaan hyötyjä luonnon monimuotoisuudelle, ilmastolle ja vesistölle. Lumene hyödyntää tuotteissaan pohjoisen luonnon raaka-aineita, ja puhdas pohjoinen lähdevesi on LÄHDE-tuotteiden koostumuksen sydän. Tukemalla Suomen luonnonsuojeluliiton Hiilipörssiä Lumene haluaa osoittaa kunnioituksensa ja kiitoksensa Suomen luonnolle ja olla mukana tukemassa sen monimuotoisuutta. LÄHDE-kesäkampanjan tuotteet tunnistat kauniin kesäisestä kuvituksesta

lumene lahde kesakampanja 2020 680

Kampanjatuotteet

Ostamalla näitä tuotteita 3.6.-28.7.2020 välisenä aikana olet mukana tukemassa Suomen luonnonsuojeluliiton työtä Suomen suoalueiden hyväksi.

  • Lumene LÄHDE 3in1 Micellar-Puhdistusvesi
  • Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Seerumi
  • Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Päivävoide SK 30
  • Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 72H geelinaamio
  • Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Yövoide