Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide

Päivitetty 5.11.2019

Kaikki mitä ihosi tarvitsee, ilman kompromisseja. Tutustu uuteen Lumene LÄHDE Nordic Hydra 24H -geelivoiteeseen.

Jokainen iho kaipaa kosteutusta pysyäkseen hyvinvoivana ja pehmeänä. Usein kosteutuksen kääntöpuolena nähdään rasvainen tai öljyinen tunne kasvoilla, jonka vuoksi kosteusvoiteen käyttöä saatetaan välttää erityisesti päiväsaikaan. Tähän pulmaan on kuitenkin olemassa ratkaisu: vesipohjaiset geelikoostumukset, jotka ovat täydellisiä tuomaan iholle tehokasta kosteutusta ilman kiiltävää lopputulosta.

Lumenen uusi ja innovatiivinen LÄHDE Nordic Hydra Tehokosteuttava 24H geelivoide tuntuu iholla kevyeltä ja raikkaalta. Sen sisältämän pohjoisen lähdeveden ja luomukoivunmahlan ansiosta se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti jopa 24 tunnin ajan. Geelivoiteen sisältämä hyaluronihappo saa ihon näyttämään ja tuntumaan kimmoisalta, ja sen ihohuokosia supistava koostumus tekee ihosta kauniin tasaisen.

680x550 water-

Lumenen uraa uurtavan tuotekehitystyön tuloksena olemme pystyneet formuloimaan LÄHDE Tehokosteuttavan 24H geelivoiteen innovatiivisen, raikkaan geelikoostumuksen, jossa on hyödynnetty jopa 95 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Geelivoide on 100 % vegaaninen ja sopii normaalille, rasvoittuvalle sekä sekaiholle.

680x550 DSC 1653 comp4 BirchSap FINAL

Pitkäkestoista kosteutusta myös meikin alle

Nopeasti imeytyvä geelikoostumus on täydellinen käytettäväksi myös ennen meikkiä. Se pitää ihon päivän ajan hyvinvoivana ja kimmoisana, jolloin meikki pysyy raikkaan ja siistin näköisenä. LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide on täydellinen valinta meikin alle sen kevyen ja innovatiivisen koostumuksen ansiosta. Öljytön geelivoide jättää kiillottoman lopputuloksen eikä iho jää rasvaisen tuntuiseksi, eli meikki on helppo levittää voiteen päälle.