Kauneus
Max Factor kevään uutuuksia ja klassikkoripsivärin paluu – keväisen kevyt silmämeikki

Max Factor kevään uutuuksia ja klassikkoripsivärin paluu – keväisen kevyt silmämeikki

Kevät kutsuu kevyttä, mutta säväyttävää meikkiä.

Aurinko lämmittää mukavasti kasvoja ja luonto alkaa heräilemään tuoden väriä ympärille. Myös meikki kevenee ja syvät värit kääntyvät keväisen kuulaisiin pastelleihin ja valoa heijastaviin sävyihin. Kokeile esimerkiksi kevyesti metallisena hohtavaa Max Factor uutuutta Colour X-pert Eye Tint -nestemäistä luomiväriä, joka on vedenkestävä ja toimii myös rajauskynänä!

Max Factor False lash effect clump defy – maksimoi ripsiesi volyymi ilman paakkuja

Max Factorin yksi ikonisimmista ripsiväreistä tekee paluun! False Lash Effect -ripsiväriperheen Clump Defy takaa runsaan volyymin ja siistin lopputuloksen. Koostumuksensa ansiosta sitä voi kerrostaa huolettomasti ja kaarevan harjansa avulla sitä on helppo levittää ripsiin. Lopputuloksena siistit ja näyttävät ripset. Saatavilla nyt vain K-Citymarketeista! Hanki omasi ja kokeile jo tänään! Saatavilla sävyssä: 01 Black.

Vinkki: Levitä ripsiväriä sik-sak liikkein tyvestä latvaan varmistaen, että saat väriä jokaiseen ripseen tyvestä latvaan saakka. Kerrosta oman mieltymyksen mukaan niin tuuheaksi kuin haluat!

Max Factor 680 x 300

Colour x-pert liquid eye tint -vedenkestävä nestemäinen luomiväri

Tämä nestemäinen Max Factor luomiväriuutuus kestää tilanteessa kuin tilanteessa jopa 24 tuntia! Vedenkestävä teknologia ja nestemäinen koostumus joka on todella helppo levittää. Koostumus on kerrostettava ja saat sitä voimakkaamman värin, mitä enemmän kerroksia levität. Luomiväri ei myöskään keräänny juonteisiin, varise tai tahraa! Saatavilla kolme ihanaa sävyä: 01 Lovely Rose, 03 Divine Amber sekä 08 Chestnut.

Vinkki: Käytä Colour X-pert -nestemäistä luomiväriä silmänrajaukseen. Tuotteessa olevan aplikaattorin avulla voit tehdä pelkästään hehkuvat rajaukset. Lisää lookiin vedenkestävä ripsiväri esimerkiksi False Lash Effect Waterproof ja voit vaikka hypätä uimaan meikkisi pysyessä virheettömänä!

Max Factor 2 680 x 300

Real brow fill & shape -kaksipäinen kulmakynä

Kulmakynä, joka tekee enemmän! Max Factor Real Brow Fill & Shape Pencil on kaksipäinen unelma, joka kesyttää, varjostaa ja muotoilee kulmiasi täydelliseksi. Toisessa päässä on tarkka kulmakynä ja toisessa päässä väriä antava applikaattori. Tarkan pään avulla voit rajata kulmat helposti ja särmäksi ja toisen pään applikaattorin avulla voit vahvistaa väriä saadaksesi voimakkaamman lopputuloksen. Helppo levittää ja blendata virheettömiksi kulmiksi, jotka pysyvät täydellisesti paikallaan. Saatavilla sävyt: 02 Soft Brown sekä 04 Deep Brown Max Factor 3 680 x 300

Vinkki kulmien muotoiluun: Rajaa kulmat tarkasti oman mielesi mukaan ja vahvista väriä kerrostamalla ja täyttämällä kulmia vetämällä terävällä kulmakynällä karvojen mukaisesti viivoja. Mitä vahvemman värin haluat, vedä viivoja sitä tiheämmin.