Maybelline New York Colossal Curl Bounce -uutuusmaskara

Maybelline New York Colossal Curl Bounce -uutuusmaskara

Julkaistu 7.2.2022

Colossal-tuoteperhe täydentyy taivuttavalla ja tuuheutta antavalla Colossal Curl Bounce -maskaralla!

MaybellineNY ColossalCurlBounce maskara kuvituskuva 680x279px 3

Colossal Curl Bounce -maskara antaa ripsille runsaasti tuuheutta ja vaikuttavaa kaarevuutta. Maskaran kaartuva harja erottelee ja taivuttaa ripsiä. Maskara ei paakkuunnu, leviä tai haalistu ja lopputulos kestää jopa 24 tuntia*. Vegaaninen koostumus (ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita).

MaybellineNY ColossalCurlBounce maskara kuvituskuva 680x227px 1

Näin luot Colossal Curl Bounce -lookin:

  1. Aloita kulmista piirtämällä pienin kevyin vedoin Tattoo Brow 36H* -kulmakynällä kulmien muotoa seuraten. Kulmakynän voimakkaat pigmentit mahdollistavat erittäin huoliteltujen kulmien luomisen ja lopputulos kestää haalistumatta päivän ajan. Käytä kulmakynän toisessa päässä olevaa harjaa kulmien harjaamiseen ylöspäin ja värin häivyttämiseen. (*Kuluttajatutkimus, 148 naista)

  2. Tee seuraavaksi silmänrajaukset rajaamalla ensin yläluomi aivan ripsen tyvestä ja sen jälkeen myös alaluomi. Halutessasi tee myös sisärajaus vielä intensiivisemmän lookin saavuttamiseksi. Tattoo Liner Gel Pencil -silmänrajauskynällä saat luotua pehmeät ja intensiiviset rajaukset. Silmänrajauskynän vedenkestävä geelikoostumus antaa pitkäkestoisen lopputuloksen.

  3. Levitä seuraavaksi Colossal Curl Bounce -maskaraa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, levitä maskaraa ripsien tyvestä kärkiin useita kerroksia, kunnes olet saavuttanut halutun tuuheuden ja kaarevuuden.

Vinkki! Tee siksakmaista liikettä edestakaisin sivusuunnassa erotellaksesi ripset.

MaybellineNY ColossalCurlBounce maskara kuvituskuva 680x227px 2