Meikin supersankarit

Meikin supersankarit

Päivitetty 16.11.2021

Nämä meikkituotteet tekevät juhlaan valmistautumisesta helppoa. Meikkaa heleä iho, korosta kulmia ja tee näyttävä silmä- tai huulimeikki. Tai oikaise tekoripsillä!

Mikä on muodikasta silmämeikissä juuri nyt?

Erilaiset silmänrajaukset. Kokeile mikrorajausta silmien ulkonurkissa, värillistä rajausta yläluomella tai kissarajausta alaluomella. Katsetta terästää myös kajalrajaus silmän vesirajassa.

Miten välttää yleiset silmämeikkimokat?

Pidä lähellä pumpulipuikkoja ja misellivettä siltä varalta, että luomiväri varisee poskille tai rajaus leviää. Muista pohjustaa silmämeikki ja häivyttää luomivärit hyvin. Varaa aikaa tekoripsien kiinnitykseen ja leikkaa ne sopiviksi ennen kiinnitystä.

Kimalla helposti

Pohjusta luomet. Levitä kimaltavaa luomiväriä vain silmäluomien sisänurkkiin. Ota pieni määrä luomiväriä ja levitä se iholle häivytyssiveltimellä pyörittäen. Tee vielä yläluomille rajaukset eyelinertussilla. Aloita rajaaminen silmän ulkonurkasta ja etene pienissä pätkissä kohti silmän sisänurkkaa.

Silmämeikin parhaat

kauneuskuvasto pikkujoulut 2021 juhlameikki tuotteet 680

Ruskean sävyillä syntyy pehmeä smoky eye -meikki. Lumene Natural Harmony -luomiväripaletti. Silmämeikin pohjustusvoide pitää värit paikoillaan. IsaDora Eye Primer. Ruskea rajaus tuo katseeseen lämpöä. L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim 03 Brown -silmänrajaustussi. Magneettiripsillä saat näyttävän katseen. Kiss Magnetic Lash. Annostele sopiva määrä maskaraa harjaan klikkaamalla hylsyä. Gosh Just Click It! Volume Mascara 001 Extreme Black. Suuressa silmämeikkipaletissa on kaikki tarvittava: luomivärit, ripsiväri, rajauskynä ja peili. Guess Season 2 Nude 102 Eye Kit -meikkipaletti.