Nyt on aika päivittää meikkipussi

Nyt on aika päivittää meikkipussi

Julkaistu 20.7.2020

Valitse meikkipussiin vain käyttötuotteita. Kosmetiikalla on oma käyttöikänsä. Näillä tuotteilla korvaat vanhentuneet meikit!

Kosmetiikkapakkauksessa on aina tieto siitä, miten pitkään tuote säilyy avaamisen jälkeen. Voidemaiset ja nestemäiset tuotteet ovat herkimpiä vanhentumaan. Ripsiväri, rajaustuotteet, meikki- ja peitevoiteet sekä huulipunat tulisi päivittää useimmin. Puuteriset tuotteet ovat lähtökohtaisesti pitkäikäisempiä, mutta nekään eivät säily ikuisesti. Puuteristen tuotteidenkin pinnoille kertyy bakteereja.

Mieti tarkkaan itsellesi toimivimmat tuotteet ja sävyt. Näin meikit tulevat varmasti käyttöön, eikä meikkipussi täyty turhista tuotteista. Monitoimituotteet – esimerkiksi sama tuote huulille ja poskille – ovat viisas valinta. Silmämeikkejä ostaessasi valitse sävyt ja tuotteet, jotka sopivat sekä arkeen että juhlaan. Näin luomiväripaletti, ripsiväri ja rajaustuotteet ovat käytössä päivittäin.

Pidä erityistä huolta silmämeikkien käyttöiästä. Vanhentuneet ripsivärit ja rajaustuotteet voivat aiheuttaa tulehduksia silmiin. Ripsiväri tulisi uusia muutaman kuukauden välein.

Pese meikkisienet ja siveltimet säännöllisesti ja puhdista meikkien pinnat. Meikkisienet tulee vaihtaa noin 3 kuukauden välein. Laadukkaat siveltimet puolestaan kestävät käytössä vuosia, jos puhdistat ne säännöllisesti.

Näillä tuotteillä pärjäät:

  1. Lumene Blur 16H Pitkäkestoinen Meikkivoide toimii kaikkina vuodenaikoina, 15,90 €.
  2. Max Factor False Lash Effect Mascara antaa ryhtiä ripsille, 17,70 €.
  3. TonyMoly Panda’s Dream Dual Lip&Cheek 2in1 -voidemainen poskipuna ja huulikiilto käy myös kasvojen korostukseen, 11,90 €.
  4. L´Oréal Paris Plump & Set Brow Artist -sävyllinen kulmakarvageeli. Painamalla harjaa ihoon saat sävyä myös kulmien lovikohtiin, 8,90 €.
  5. Physicians Formula Eye Booster Gel Eyeliner Trio -rajauskynäsetti sisältää 3 pitkäkestoista ja eri tilanteisiin sopivaa kynää, 14,90 €.
  6. Maybelline The Nudes -luomiväripaletissa on mattaa ja helmiäisen sävyjä kaikkiin tilanteisiin, 17,90 €.
  7. Max Factor Radient Lift Long Lasting & Radient Concealer -peitevoide käy myös valokynästä, 12,40 €.

meikkipussin paivitys 680x680