K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Kevään 2019 meikkitrendeissä hehkuvat rohkeat värit

Kevään 2019 meikkitrendeissä hehkuvat rohkeat värit

Tänä keväänä meikkiin valitaan yksi asia, jota korostetaan. Se voi olla huulet, silmät tai posket. Iho on kaunis, kuulas ja hehkuva. K-Citymarketin valikoimista löydät trendikkäimmät sävyt ja tuotteet.

Keräsimme yhteen kevään 2019 viisi tärkeintä meikkitrendiä, jotka loihdit helposti oman K-Citymarketisi kauneusosaston tuotteilla.

1. Kuulas iho

Loihdi ihostasi täydellisen kaunis ja kuultava meikkivoiteen ja hehkutuotteen avulla. Terveen näköinen iho ei kuitenkaan tarkoita öljyisen kiiltelevää. Valitse ihollesi sopiva ohut, mutta tarvittaessa kuitenkin peittävä meikkivoide, joka tekee ihostasi luonnollisen kuulaan ja mahdollisimman täydellisen.

Meikkivoiteen lisänä käytettävä hehkuvoide tuo kasvoillesi tervettä loistoa, mutta ei sisällä glitteriä tai muita kimalteita. Hehkuvoide voi olla voidemainen tai hieman kiinteämpi, puikosta levitettävä tuote. Levitä hehkua meikkivoidesiveltimellä pieni määrä kerrallaan kasvojen korkeimmille kohdille, kuten otsalle, poskipäille, nenän kapeimpaan kohtaan, huulten amorinkaaren yläpuolelle ja leukaan. Häivytä hehkuvoide huolellisesti. Nykyiset hohdetuotteet sopivat hyvin myös aikuisemmalle iholle, sillä ne eivät korosta ryppyjä.

2. Värikäs silmämeikki

Tänä keväänä silmämeikillä saa leikkiä. Erityisen trendikkäitä ovat kirkkaanväriset ripsivärit ja luomivärit. Valitse ripsivärin sävyksi kirkas sininen tai vihreä. Luomiväri voi olla keltainen, punainen tai vaikka turkoosi. Valitse meikkiisi väriläiskäksi jompikumpi, ripsiväri tai luomiväri, jota korostat.

meikkitrendit2019 luomivari 680x300

Levitä luomiväriä näyttävästi koko luomelle häivyttämättä. Luomivärin alla voit käyttää pohjustusvoidetta, jotta saat väristä intensiivisen ja pysyvän. Taivuta ripset ennen ripsivärin levitystä. Värikkäiden luomien kanssa ripset voivat olla tummat, ja jätä värikkään ripsivärin kanssa luomet luonnollisiksi. Myös kasvojen muu meikki voi jäädä pelkistetyksi, jos silmämeikki on vahva.

3. Upeat huulet

Huulet hehkuvat tänä keväänä värikkäinä. Trendikkäitä sävyjä ovat esimerkiksi neonpinkki, neonkoralli tai oranssi. Myös klassinen punainen huulipuna on voimissaan. Huulipuna voi olla reilusti peittävä mattapuna tai voidemaisempi. Voit rajata huulet, niin huulimeikistäsi tulee siisti. Jos värität huulet kynällä ennen huulipunan levitystä, saat huulimeikistä kestävämmän. Jätä näyttävän huulipunan kanssa muu meikki pelkistetyksi, huoliteltu iho ja ripsiväri riittää.

4. Punaiset posket

Poskipunaa käytetään tänä keväänä niin, että se näkyy. Erityisen upealta reilusti punatut posket näyttävät, kun yhdistät ne muuten luonnolliseen meikkiin. Esimerkiksi viileä roosa ja pinkki ovat poskipunasävyjä, jotka saattavat näyttää rasiassa räväkältä, mutta sopivat monelle.

meikkitrendit2019 poskipuna 680x300

Laita poskipunaa aluksi pieni määrä ja lisää sitä sitten vähitellen. Häivytä poskipuna hyvin. Erityisen trendikästä on levittää poskipunaa ohimoilta kohti poskipäitä. Poskipuna voi olla puuterimainen tai voidemainen. Kuivalle ja iäkkäälle iholle voidemainen poskipuna voi sopia paremmin, aloittelevalle meikkaajalle taas puuterimainen poskipuna on helppo valinta.

Vinkki! Valitse poskipunan levittämiseen pölyhuiskaa muistuttava suuri häivytyssivellin. Sen kanssa poskipunan levittäminen ja häivyttäminen onnistuu helposti aloittelijaltakin.

5. Siistit kulmat

Kulmakarvoissa 1990-luku tekee paluun. Kulmakarvojen linja kapenee vähän, mutta ne ovat edelleen luonnollisen tuuheat. Niiden ei kuitenkaan enää tarvitse pompata kasvoista ensimmäisenä esiin. Korosta kulmakarvoja puuterimaisella kulmavärillä tai geelimäisellä tuotteella, jolla saat samalla asetella karvat oikeaan muotoon. Valitse kulmien meikkisävy omista sävyistäsi. Usein huoliteltu tyyli syntyy, kun kulmakarvojen sävy on lähellä hiusten tyven sävyä. Muista, että punertavan ruskeat sävyt sopivat yleensä vain luonnostaan punapäille.

Asiantuntija: Kauneus ja terveys -lehden kauneudesta vastaava toimituspäällikkö Hanna Pesonen