Mikä ripsiväri sopii sinulle? Tee testi ja lue parhaat vinkit

Mikä ripsiväri sopii sinulle? Tee testi ja lue parhaat vinkit

Päivitetty 26.4.2023

Hyvä ripsiväri voi tehdä ihmeitä ripsillesi ja saada ne näyttämään tuuheammilta, pidemmiltä tai hoitaa niitä hellästi. Mieti siis, mitä ripsarilta kaipaat ja valitse tuote sen mukaan!

.

Tutustu testin jälkeen tuotteisiin tarkemmin ja lue parhaat vinkit ripsivärin käyttöön.

1. Tuuheuttava

KCM kauneus kevat2023 ripsarit tuote1 loreal 680x420 Tuuheuttava L’Oréal Paris Lash Paradise 01 Black

MIKÄ? Kulttimaineeseen kohonnut ripsiväri lupaa ripsille jopa 20 kertaa lisää tuuheutta ja tuplasti lisää pituutta. Väri levittyy vaivattomasti kuituharjalla ja sopii myös herkkäsilmäisille.

VINKKI Jos haluat nukkemaisen runsaat ripset, levitä ripsiväriä monta kerrosta. Älä anna värin kuivahtaa kerrosten välissä.

2. Taivuttava

KCM kauneus kevat2023 ripsarit tuote2 isadora 680x420 Taivuttava IsaDora 10 Sec High Impact Lift & Curl 31 Intense Black

MIKÄ? Vegaaninen maskara kohottaa ja taivuttaa ripset sekunneissa. Vettä hylkivä koostumus, joka levittyy ilman paakkuja ja karisemista. Harja erottelee ripset pöyhien niitä tyvistä.

VINKKI Aiotko käyttää myös ripsentaivutinta? Tee taivutus aina ennen ripsivärin levittämistä. Muuten ripset voivat vaurioitua.

3. Tuplatehoa

KCM kauneus kevat2023 ripsarit tuote3 maxfactor 680x420 2in1-tuplaripsari Max Factor Masterpiece 2in1 Lash Wow

MIKÄ? Kun käännät korkin päätä, harja muuntuu erottelevaksi ja pidentäväksi tai kohottavaksi ja tuuheuttavaksi. Tahraamaton, varisematon ja vegaaninen koostumus.

VINKKI Kaipaatko ripsiväriltäsi myös hoitavuutta? Tämä tuote on rikastettu ripsiä hoitavalla kollageenilla ja keratiinilla.

4. Vedenkestävä

KCM kauneus kevat2023 ripsarit tuote4 lumene 680x420 Vedenkestävä Lumene Nordic Berry Curl Waterproof Black -tuplapakkaus

MIKÄ? Hajusteeton koostumus sisältää hoitavaa mustikkaa ja ripsien kaarevuutta lisäävää yhdistettä. Kohottava harja on suunniteltu erityisesti suorille ja lyhyille ripsille.

VINKKI Jos ripset ovat luonnostaan piikkisuorat, taivutus voi lässähtää päivän mittaan. Vedenkestävä väri pitää taivutuksen paikoillaan.

Näin meikkaat upeat ripset

1. Taivuta pumpaten Saat upean taivutuksen, kun asetat ripsentaivuttimen ripsien tyveen ja pumppaat niitä rauhallisesti viitisen kertaa. Napakka ote riittää – älä puserra. Siirry sitten painallus kerrallaan tyvestä kohti ripsien kärkeä, jolloin ripset taipuvat kauniisti koko pituudelta.

2. Käytä pohjustajaa 3. Jos kaipaat ekstratuuheutta ja -näyttävyyttä, harjaa ripsiisi ripsivärinpohjustajaa. Saat ripsiin lisää ”massaa” ennen värimaskaran levittämistä.

3. Levitä huolellisesti  Jos haluat meikata alaripset, harjaa ripsiväri ensin niihin. Aseta ripsiväriharja aivan alaripsien tyveen, liikuta harjaa pienin liikkein edestakaisin ja liu’uta sitä ripsien kärkeä kohti.

Vinkki! Jos haluat lisää näyttävyyttä, levitä maskaraa myös ripsien kääntöpuolelle. Meikkaa ensin ripset normaaliin tapaan ja harjaa sitten varovasti ripsiväriä kääntöpuolelle vetämällä harjaa alaviistoon. Lisää lopuksi väriä normaaliin tapaan, että ripset kohoavat kauniisti.