N.A.E. - luonnonmukaista italialaista kauneudenhoitoa

N.A.E. - luonnonmukaista italialaista kauneudenhoitoa

N.A.E. on aito ja luonnonmukainen ihon- ja vartalonhoitosarja, jonka alkuperä on italialaisessa kasvilääkinnässä.

K-Citymarket-logo 680 x 50

Italia tuo mieliimme ihanat tuoksut, henkeäsalpaavan kauniit maisemat sekä tavan nauttia elämästä. Italian luonnossa on runsaasti kauneudenhoidon aarteita ja jo vuosisatojen ajan naisten kauneussalaisuudet ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. “La Bella Vitan” mukaisesti elämästä pyritään tekemään aina hieman kauniimpaa ja nautinnollisempaa. N.A.E. Naturale Antica Erboristeria tuo Italian kauneussalaisuudet myös suomalaisten ulottuville.

Sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa kierrätettävissä pakkauksissa

N.A.E. yhdistää luonnon rikkaat ainesosat ja perinteisen italialaisen kasvilääkinnän osaamisen. Testatut ja luotettavat kauneudenhoidon reseptit on luotu eri kasvien yhdistelmistä Italian luontoa kunnioittaen. N.A.E.-tuotteiden ainesosista vähintään 97 % on luonnollista alkuperää. Vähintään 10 % tuotteen ainesosista on luomuviljeltyjä. Tuotteiden koostumus on vegaaninen eli tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein.

N.A.E.-tuotteiden pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Tuubit on valmistettu uusiutuvasta materiaalista ja niiden valmistuksen hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisesti fossiilisista raaka-aineista valmistetulla muovilla. Pumppupulloissa on käytetty 100 % kierrätettyä PET-muovia. Shampoopalojen pakkaukset ovat kierrätettyä kartonkia ja ovat 100 % kierrätettäviä.

Hiustenhoito

Korosta hiustesi luonnollista kauneutta! Hiustenhoitotuotteemme pohjautuvat italialaiseen kasvilääkintään sekä luonnon kauneussalaisuuksiin. Jokaisen tuotteen koostumus on ainutlaatuinen yhdistelmä luomulaatuisia ainesosia ja sisältää vähintään 97 % luonnollisia ainesosia. Palashampoot ovat ekologinen valinta: yksi shampoopala vastaa kahta 250 ml:n nestemäistä shampoopulloa ja siitä riittää 50-80 pesukertaan.

NAE hiustuotteet 680x500

Riparazione

Riparazione on erityisesti kuiville hiuksille kehitetty korjaava hiustenhoitosarja. Se on kunnianosoitus italialaiselle oliiville ja basilikalle, jotka ovat kuuluisia niiden hoitavasta vaikutuksesta ja ikääntymistä ehkäisevistä ominaisuuksista. Sukella tämän miellyttävän ja pehmeän tuoksun ytimeen. Vähintään 97 % ainesosista on alkuperältään luonnollisia.

Vartalonhoito

N.A.E.-sarjan luomuainesosat ja hienostuneet tuoksut tuovat Italian intohimoisen elämäntyylin, uskomattoman kauniin luonnon sekä hemmottelun ja mielihyvän kaikkien ulottuville. Sarjan kolme tuoteperhettä ovat raikas Freschezza, kosteuttava Idratazione sekä neutraalin tuoksuinen Delicatezza.

NAE 1

Freschezza

Käsisaippuassa, suihkugeelissä ja deodorantissa on virkistävä koostumus ja tuoksu. Ainesosina on puhdistavaa ja tasapainottavaa luomuviljeltyä timjaminlehteä ja rosmariiniuutetta. Antibakteerinen timjami hillitsee ihon talin tuotantoa.
NAE 2

Idratazione

Käsisaippua, suihkugeeli, deodorantti ja vartalovoide sisältävät luomuviljeltyä viikunaa, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä tehokkaasti kosteuttavaa hibiskusuutetta.