Kauneus
N.A.E. - luonnonmukaista italialaista kauneudenhoitoa

N.A.E. - luonnonmukaista italialaista kauneudenhoitoa

N.A.E. on aito ja luonnonmukainen ihon- ja vartalonhoitosarja, jonka alkuperä on italialaisessa kasvilääkinnässä.

Italia tuo mieliimme ihanat tuoksut, henkeäsalpaavan kauniit maisemat sekä tavan nauttia elämästä. Italian luonnossa on runsaasti kauneudenhoidon aarteita ja jo vuosisatojen ajan naisten kauneussalaisuudet ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle. “La Bella Vitan” mukaisesti elämästä pyritään tekemään aina hieman kauniimpaa ja nautinnollisempaa. N.A.E. Naturale Antica Erboristeria tuo Italian kauneussalaisuudet myös suomalaisten ulottuville.

Sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa kierrätettävissä pakkauksissa

N.A.E. yhdistää luonnon rikkaat ainesosat ja perinteisen italialaisen kasvilääkinnän osaamisen. Testatut ja luotettavat kauneudenhoidon reseptit on luotu eri kasvien yhdistelmistä Italian luontoa kunnioittaen. N.A.E.-tuotteiden ainesosista vähintään 97 % on luonnollista alkuperää. Vähintään 10 % tuotteen ainesosista on luomuviljeltyjä. Tuotteiden koostumus on vegaaninen eli tuotteissa ei ole eläinperäisiä ainesosia. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein.

N.A.E.-tuotteiden pakkaukset ovat 100 % kierrätettäviä. Tuubit on valmistettu uusiutuvasta materiaalista ja niiden valmistuksen hiilijalanjälki on pienempi kuin perinteisesti fossiilisista raaka-aineista valmistetulla muovilla. Pumppupulloissa on käytetty 100 % kierrätettyä PET-muovia.

Kolme ihanaa tuoteperhettä

N.A.E.-sarjan luomuainesosat ja hienostuneet tuoksut tuovat Italian intohimoisen elämäntyylin, uskomattoman kauniin luonnon sekä hemmottelun ja mielihyvän kaikkien ulottuville. Sarjan kolme tuoteperhettä ovat raikas Freschezza, kosteuttava Idratazione sekä hajusteeton Delicatezza. NAE 1

Freschezza

Käsisaippuassa, suihkugeelissä ja deodorantissa on virkistävä koostumus ja tuoksu. Ainesosina on puhdistavaa ja tasapainottavaa luomuviljeltyä timjaminlehteä ja rosmariiniuutetta. Antibakteerinen timjami hillitsee ihon talin tuotantoa.
NAE 2

Idratazione

Käsisaippua, suihkugeeli ja deodorantti sisältävät luomuviljeltyä viikunaa, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä tehokkaasti kosteuttavaa hibiskusuutetta. NAE 3

Delicatezza

Käsisaippua ja suihkugeeli sisältävät luomuviljeltyä ihoa pehmittävää appelsiininkukkauutetta sekä kosteuttavaa aloe vera -uutetta.