Kauneus
Näe tyylisi uudessa valossa lukulasien läpi

Näe tyylisi uudessa valossa lukulasien läpi

Iberon lukulaseilla näet lähelle turvallisesti ja tyylikkäästi

Hyödynnä tammikuun Plussa-tarjous

Jokainen meistä tarvitsee lukulasit ennemmin tai myöhemmin. Ibero-laseilla voit vaihdella tyyliäsi edullisesti. Saat K-Citymarketista Iberon lukulasit Plussa-kortilla -40% alennuksella ajalla 10.-31.1.2019.

Turvallisuuskriteerit kunnossa

Me kaikki kohtaamme lukulasien tarpeen jossain vaiheessa. Edulliset valmislasit ovat oiva valinta silloin, kun hajataittoa ei ole ja molempien silmien vahvuustarve on sama.

Toisin kuin voisi luulla, valmislasien linssit eivät merkittävästi eroa optikkolasien laadusta. Molemmat valmistetaan puristemuovista. Optikkopokien korkeampi hinta muodostuu useimmiten kehysten ominaisuuksista, kuten materiaaleista ja istuvuudesta.

Iberon valmislasien linssit on tehty akryylistä tai polykarbonaatista, jotka ovat kestäviä ja kirkkaita muovilaatuja. Kaikki Ibero-lasit täyttävät EU:n turvallisuusstandardit, eivätkä ne sisällä herkästi allergisoivaa nikkeliä. Vahvuuksia löytyy +1:stä aina +3,5:een asti.

Pokat asun ja fiiliksen mukaan

Näön heikkenemistä ei ole mahdollista pysäyttää tai hidastaa, mutta omaan suhtautumiseen voi toki aina vaikuttaa. Lasien tarve kannattaa nähdä ennen kaikkea mahdollisuutena saada vaihtelua omaan tyyliin.

Edullisia valmislaseja voi nimittäin hankkia useammat kappaleet, ja valita päivän pokat asukokonaisuuden ja fiiliksen mukaan. Iberon valikoimasta vaihtoehtoja löytyy aina hillitystä räväkämpään ja klassisemmasta modernimpaan. Yllätä itsesi kokeilemalla rohkeampia värejä ja malleja!

Tervetuloa tutustumaan lukulasivalikoimaan omaan K-Citymarketiisi!