Näin teet hehkuvan meikkipohjan, joka myös hoitaa ihoa

Näin teet hehkuvan meikkipohjan, joka myös hoitaa ihoa

Julkaistu 19.7.2022

Lumenen lnvisible lllumination -tuotesarjan kevyet ja kosteuttavat koostumukset mullistavat käsityksesi meikeistä; meikkituotteidenkin koostumukset voivat olla täynnä tehokkaita ihonhoidollisia raaka-aineita. Vaikka meikki on kevyt ja luonnollinen, ei sen kestävyydestä tarvitse tinkiä.

Ota talteen hehkuvan meikkipohjan vinkit

  1. AURINKOSUOJA JA PITKÄKESTOINEN MEIKKI YHDELLÄ TUOTTEELLA

lnvisible lllumination Heleyttävä meikinpohjustaja SK 30 luo kestävän meikkipohjan sekä suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Kevyt, nestemäinen koostumus kosteuttaa ja kirkastaa ihoa samalla kun helmiäispigmentit tuovat kasvoille kauniin hehkun.

lumene1

  1. PEITÄ TUMMAT SILMÄNALUSET JA PIENET VIRHEET

Uuden innovatiivisen lnvisible lllumination Heleyttävän peitevoiteen kevyt koostumus peittää silmänalusten tummuuden ja ihon pienet virheet luoden heleän, tasaisen lopputuloksen. Kosteuttava, hoitavan seerumin ja peitevoiteen yhdistelmä sulautuu iholle viilentävän applikaattorin avulla vaivattomasti eikä keräänny ihon pieniin juonteisiin päivän aikana.

lumene2

  1. ANNA OMAN IHOSI KULTAA MEIKIN LÄPI

lnvisible lllumination lnstant Glow Sävyseerumi on miellyttävältä hoitotuotteelta tuntuva, kevyesti peittävä seerumi, joka antaa luonnollisen lopputuloksen ja korostaa kasvojasi säteilevällä hehkulla. Vegaaninen sävyseerumi kosteuttaa ja heleyttää saaden ihon näyttämään välittömästi tasaisemman sävyiseltä ja säteilevämmältä päivä toisensa jälkeen.

lumene3

  1. KOROSTA KASVOJASI

Voit tuoda lisähehkua ja lisäväriä kasvoillesi lnvisible lllumination sarjan Valopisaroiden ja Poskipunapisaroiden avulla. Valopisaroilla tuot lisähehkua poskipäihin, silmäkulmiin, nenän päähän ja amorinkaarelle. Poskipunapisaroilla saat luonnollista väriä poskille. lumene4