Näin teet näyttävän silmämeikin

Näin teet näyttävän silmämeikin

Päivitetty 10.2.2021

Näyttävä silmämeikki syntyy helposti mutta korostaa katsetta – mikä on tarpeen maskikaudella. Katso videolta myös, millainen meikkivoide kannattaa valita hengityssuojaimen alle.

Katsetta korostava silmämeikki syntyy rajauskynällä, luomivärillä ja ripsivärillä. Pohjusta ensin liikkuva luomi esimerkiksi peitevoiteella ja puuteroi yläluomi, jotta silmämeikistä tulee kestävä. Tämä silmämeikki korostaa katsettasi.

KCM silmameikki rajaus 680 x 420

Vaihe 1: Rajaa silmät piirtämällä yläluomille ripsien tyveen paksuhkot rajaukset. Valitse mahdollisimman pehmeä silmänrajauskynä, joka on helppo häivyttää kauniin utuiseksi. Rajojen ei tarvitse olla täydellisen siistit, sillä väri häivytetään.

KCM silmameikki haivytys 680 x 420

Vaihe 2: Häivytä rajaukset pehmeiksi kapealla siveltimellä edestakaisella liikkeellä. Kun häivytys on valmis, voit painella rajojen päälle vielä ruskeaa luomiväriä luomivärisiveltimellä. Se korostaa meikin intensiivisyyttä ja parantaa sen kestoa.

KCM silmameikki ripsivari 680 x 420

Vaihe 3: Taivuta yläripset ja harjaa niihin runsaasti tuuhentavaa ripsiväriä. Vie harja aivan ripsien tyveen ja harjaa sitten väriä ripsiin siksak-liikkeellä aivan kärkiin saakka. Voit lisätä ripsiväriä myös alaripsiin: se korostaa katsetta ja silmien muotoa.

KCM silmameikki kiinnitys 680 x 420

Vaihe 4: Kiinnitä meikki meikinkiinnityssuihkeella. Sulje silmät ja sumuta suihketta kasvoille noin 15 senttimetrin etäisyydeltä. Meikinkiinnityssuihke parantaa meikin kestoa ja pitää sen kauniina koko päivän – myös maskin alla.

Näyttävän silmämeikin avaintuotteet

Tummanruskea rajaus korostaa katsetta mutta antaa pehmeämmän tuloksen kuin musta. Meikissä käytetyt tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

  1. Pehmeä rajauskynä on helppo häivyttää. IsaDora Perfect Contour Kajal -silmänrajauskynä 61 Dark Brown 11,90 €.

  2. Ruskea luomiväripaletti sopii loistavasti rajausten häivytykseen. IsaDora Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti 44 Muddy Nudes 16,90 €.

  3. Näyttävät ja intensiivisen mustat ripset antaa tuuhentava ripsiväri. L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara -ripsiväri Black 15,90 €.

  4. Meikinkiinnityssuihke kiinnittää meikin ja pidentää sen kestoa. Se sopii puuteria paremmin myös kuivaihoisille. Lumene Blur Pitkäkestoinen meikinkiinnityssuihke 13,50 €.

KCM_meikit_kollaasi2_680