Näin valitset täydellisen tuoksun toiselle

Näin valitset täydellisen tuoksun toiselle

Tuoksu on parhaimmillaan henkilökohtainen ja saajansa näköinen lahja, joka ilahduttaa pitkään. Toiselle tuoksua valitessa kannattaa ottaa huomioon etenkin lahjan saajan persoona.

Tee taustatutkimusta

Kiinnitä huomiota tai kysy mitä tuoksua tai minkälaisista tuoksuista saaja pitää. Entä onko hänellä jokin lempibrändi? Tieto rajaa valikoimaa huimasti sekä helpottaa valintaa.

Varaa aikaa

Tuoksuttele rauhassa. Nenä turtuu nopeasti. Kokeile kerralla enintään muutamaa hajuvettä eri tuoksutikulle ja anna tuoksujen kehittyä noin 5–15 minuutin ajan.

Monen tuoksun pohjatuoksu kehittyy kunnolla vasta useamman tunnin päästä. Käy nuuhkimassa tuoksuja useana eri päivänä.

Luonne ja mieltymykset edellä

Mieti millainen tyyppi lahjan saaja on. Miten kuvailisit häntä? Luonnetta ja temperamenttia kuvaillaan usein samaan tuoksujen tapaan kuten, herkkä, kupliva tai rohkea.

Hae inspiraatiota saajan makumieltymyksistä. Esimerkiksi mausteista ruuasta pitävä, saattaa ihastua itämaiseen tai hieman pippuria sisältävään tuoksuun.

Luota kukkiin ja tunnettuihin brändeihin

Erilaiset kukkaistuoksut ja ripaus vaniljaa miellyttävät useimpia. Pehmeät, raikkaat ja puhtaat tuoksunuotit ovat monen suosikkeja.

Tunnettujen brändien omat tuoksut koetaan usein houkutteleviksi ja ilahduttavat lahjana.

Kokeile näitä:

Ted_Baker_W_gift_kuvituskuva2_680x

Huumaava Ted Baker W Gift for Her -tuoksu yhdistää pionin ja viikunanlehden marjaisiin nuotteihin. Pohjatuoksussa on vaniljaa, jäätelöä ja seetripuuta. Lahjapakkaus sisältää tuoksun lisäksi myös saman tuoksuisen suihkugeelin.

Ted_Baker_W_LE_kuvituskuva2_680x

Ted Baker Woman Limited Edition -kausituoksu ihastuttaa kukkaishedelmäisellä sekoituksella ruusua, aprikoosinkukkaa, litsiä sekä makeita marjoja. Lopputuloksena harmoninen yhdistelmä raikkautta ja naisellisuutta yhdessä pullossa.

Tuoksut saatavilla vain tietyistä K-Citymarketeista. Katso Ted Baker W Gift for Her -tuoksun saatavuus tästä ja Ted Baker Woman Limited Edition -kausituoksun tästä.