Nauti auringosta turvallisesti - löydä sopiva suoja ja väri joka tarpeeseen

Nauti auringosta turvallisesti - löydä sopiva suoja ja väri joka tarpeeseen

Julkaistu 13.4.2022

Mene aurinkoon suojakertoimen turvin tai päivety vastuullisesti itseruskettavalla. Löydät sopivat tuotteet K-Citymarketin valikoimista.

• Suosi korkeaa suojakerrointa 30 tai 50. Ota huomioon, että iho voi palaa myös pilvisellä säällä ja varjossa. Vesi ja hiekka heijastavat säteitä ja voimistavat auringon vaikutusta. Muista, että iho tarvitsee aurinkosuojaa kaupungilla siinä missä rannallakin.

• Käytä aina aurinkovoidetta, joka suojaa sekä UVB- että UVA-säteiltä. Näin iho saa parhaan mahdollisen suojan auringon haittavaikutuksilta. UVB-säteily polttaa ja UVA-säteily vanhentaa ihoa ennenaikaisesti.

• Lisää aurinkovoidetta parin tunnin välein tai aina uimisen, suihkun tai voimakkaan hikoilun jälkeen. Muista myös herkästi palavat mutta helposti unohtuvat alueet, kuten huulet, nenä, korvanlehdet, hiusraja sekä dekoltee ja niska.

• Huomioi, ettei mikään aurinkosuoja anna täydellistä suojaa. Suojaudu auringolta myös vaatteilla, päähineellä ja oleskelemalla varjossa.

• Puhdista aurinkosuojatuote iholta illalla huolellisesti, jotta iho ei tukkeudu. Käytä after sun -voidetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

• Suosi auringon ottamisen sijaan itseruskettavia tuotteita, jos haluat voimakkaan rusketuksen. Esimerkiksi itseruskettavia tippoja on helppo käyttää ja niillä saa räätälöityä sopivan tuloksen kaiken sävyisille ihoille.

Löydä sopiva suoja ja väri joka tarpeeseen

KCM0422 kauneuskuvasto aurinkotuotteet 680

  1. Suojaa myös hiukset UV-säteiltä. Se onnistuu hiusöljyllä tai öljyseerumilla ja saat samalla kiiltoa. Rich Silk Oil Serum 11,89 € (13,99 €).

  2. Vartalovoiteen korkea suojakerroin 50 torjuu auringon haitallisia vaikutuksia. Piz Buin Moisturising Sun Lotion SK 50+ 19,12 € (23,90 €).

  3. Itseruskettavat tipat ovat helppo ja turvallinen tapa ruskettua. Sekoita muutama pisara kosteusvoiteeseen ja levitä kasvoille tai vartalolle. Muista käyttää lisäksi aurinkosuojaa. Tanologist Tan Drops Face + Body 17,17 € (20,20 €).

  4. Kun suojakerroin on päivävoiteessa, se ei unohdu arjessakaan. Kevyt koostumus sopii hyvin meikin alle. Physicians Formula Rose All Day Moisturizer SK 30 16,91 € (19,90 €).

  5. Yksi tuote antaa kaiken! Päivävoide kosteuttaa, lisää kimmoisuutta ja tuo iholle suojakertoimen 50. L’Oréal Paris Revitalift Filler Day Cream SK 50 14,92 € (19,90 €).

Ennen & jälkeen auringon

aurinkotuotteet 680

Helposti levittyvä luonnonkosmetiikkasarjan aurinkovoide heijastaa UV-säteet iholta. Mossa Aurinkosuojavoide kasvoille SK 30 14,32 € (17,90 €).

Päivettyneen ihon ykkösmeikki on voidemainen aurinkopuuteri. Lumene Natural Glow Ihon sävyn heleyttäjä 1 Honey Glow 10,10 € (13,50 €).

After sun -voidetta kannattaa käyttää, koska se rauhoittaa ihoa perusvartalovoidetta tehokkaammin. Korres Yoghurt After Sun -geelivoide 20,72 € (25,90 €).