Palkitut NIVEA-tuotteet

Palkitut NIVEA-tuotteet

Julkaistu 20.5.2020

Kauneustoimittajat palkitsivat NIVEAn tuotteita, mukana myös NIVEA-klassikko Q10!

Suomen luotetuin ihonhoitomerkki* NIVEA voitti yhteensä 6 palkintoa, kun printtimedioiden kauneusraadit valitsivat vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita ihon- ja vartalonhoitoon.

1. Paras päivävoide: NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Sensitive Skin Day Cream SPF 15

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Sensitive Skin Day Cream SPR 15 voitti “Paras päivävoide” -kategorian.

Raadin perustelut: “Hajusteeton ja alkoholiton herkän ihon pelastaja, jonka saa kätevästi marketista. Voiteessa on nyt niin muodikkaita fermentoituja raaka-aineita, joita hellivät etenkin herkkää, kuivaa, kireää ja punoittavaa ihoa." (Anna 50/12.12.2019 – Vuoden 2019 kosmetiikkatuote)

NIVEA Q10 Power DayCream Sensitive SPF15 50ml logo

2. ”Pihistä”-kategorian paras silmänympärysvoide: NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream

Perustelut: ”NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Firming Eye Cream on hintaluokassaan ylivoimainen silmänympärystuote. Napakoittaa ja kosteuttaa saman tien.” (Me Naiset 49/5.12.2019 – Kauneuden vuoden huiput 2019)

NIVEA Q10 Power AntiWrinkle EyeCream 15ml logo

3.-4. Paras kuorintavoide: NIVEA Glow Rice Scrub

NIVEA Glow Rice Scrub -kuorintavoide valittiin Kauneus & Terveys -lehdessä vuoden 10 parhaan ihonhoitotuotteen joukkoon.

Perustelut: ”Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu kasvokuorinta pitää lupauksensa eli on hellävarainen ja tehokas. Poistaa kuolleen ihosolukon, mutta ei jätä ihoa kiristäväksi. Kuorii ihoa luomuriisillä, ei sisällä mikromuoveja. Edullinen ja helppo löytää: myynnissä marketeissakin.” (Kauneus & Terveys 1/2019 – 10 parasta ihonhoitotuotetta 2020)

Perustelut: ”Kuorivana aineena on luomulaatuinen jauhettu riisi. Geelimäinen aine on miellyttävä käyttää, koska se kuorii hellävaraisesti. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu raikkaalta. Sopii herkälle ja kuivalle iholle.” (Eeva, marraskuu 2019 – Vuoden 2019 parhaat)

NIVEA Glow Rice Scrub 75ml logo

5. Vuoden löytö: NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover

NIVEA Daily Essentials Double Effect Eye Make-Up Remover valittiin yhdeksi vuoden löydöistä.

Perustelut: ”Silmämeikinpoistoaine, jolla lähtee meikki ripsistä ja luomilta. Sopii herkillekin silmille. Pärjää vertailussa kalliimmille merkeille.” (Kotilääkäri 10/2019 - Vuoden 2019 10 ihanaa löytöä)

NIVEA Double Effect EMUR 125ml logo

6. Vuoden huippu: NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Deo Roll-On -antiperspirantti

Perustelut: "Dödössä tärkeintä on teho, mutta jos se on myös hellävarainen, tuote nousee ylitse muiden. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth Deo Roll-On -antiperspirantti on tahraamaton ja pettämätön, mutta myös kosteuttava." (Sport 11 2/2019 - Vuoden huiput 2019)

NIVEA Black&White Silky Smooth roll-on 50ml logo

Vuoden paras -palkintojen lisäksi NIVEA sai viime vuonna muitakin tunnustuksia:

Testin paras hinta-/laatusuhteeltaan: NIVEA Sun UV Face Soothing Sensitive SPF 50

Perustelut: "Herkälle iholle tarkoitettu voide on täysin tuoksuton, juuri sopivan kevyt sekä täyteläinen, ja hyvin levittyvä. Tästä on vaikea sanoa mitään kriittistä. Kuten purkissa luvataan, se ei lainkaan tahmaa, vaan imeytyy hyvin ja tuntuu iholla normaalilta kosteusvoiteelta." (Gloria toukokuu 2019 – Toimitus testasi kasvojen aurinkosuojavoiteet SPF 50)

NIVEA SUN Face Sensitive 50ml logo

Suomen luotetuin ihonhoitomerkki on NIVEA

Arvioitavat ominaisuudet olivat:

  • laatu
  • hintansa arvoinen
  • vahva tuotekuva
  • kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen
  • eettisesti vastuullinen

Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. (Valitut palat - Suomen luotetuin ihonhoitomerkki 2020)

(* Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain teettämä Luotetuin Merkki -kuluttajatutkimus.

Muista myös muut ajankohtaiset NIVEA-tuotteet

NIVEA Q10 -kasvovoiteessa on UVA/UVB-suojakerroin 30. Se auttaa ihoa voimaan hyvin aurinkoisina päivinä suojaamalla ihoa auringonsäteiden aiheuttamalta ennenaikaiselta vanhenemiselta ja maksaläiskiltä.

NIVEA Naturally Good -sarjan uutuustuotteet sisältävät 99 % luonnosta peräisin olevia ainesosia. Sarjasta löydät päivittäiseen käyttöön normaalille ja sekaiholle tarkoitetun aloe vera -voiteen, herkälle iholle tarkoitetun hajustamattoman kamomillavoiteen sekä ihon pehmeäksi tekevän arganöljyvoiteen yöksi. Lisäksi sarjassa on kaikille iholle sopivat puhdistusmaito ja kasvovesi. Tuotteissa käytetyt luomuviljellyt ainesosat ovat esim. aloe vera, kamomilla, arganöljy sekä vihreäteeuute.

Tutustu NIVEA Naturally Good -sarjaan ›