Parempia valintoja kotiin ja kauneuteen

Parempia valintoja kotiin ja kauneuteen

Päivitetty 2.3.2020

Tutustu vastuullisempiin uutuuksiin kauneuden ja kodin hoitoon.

Colgate Bamboo Charcoal -hammasharja

Colgate Bamboo Charcoal -hammasharja on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta bambusta ja on 100% biohajoava*. Hammasharjan ylöspäin kaventuvat harjakset puhdistavat hampaat ja ikenet hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Hammasharjan varsi on vahattu mehiläisvahalla vähentäen veden imeytymistä varteen ja näin ollen pidentäen hammasharjan käyttöikää. Hammasharjan pakkaus on myös täysin kierrätettävä, joten muistathan kierrättää sen. Perinteinen muovinen hammasharja sisältää noin 15-20 g muovia, joten vaihtamalla Colgate Bamboo Charcoal -hammasharjaan autat vähentämään muovijätteen määrää.

(*) Poista harjakset

Jordan Green Clean -hammasharja

Jordan Green Clean -hammasharja ja pakkaus on valmistettu 90-prosenttisesti kierrätysmateriaaleilla. Harjan varsi on kierrätysmuovia ja pakkaus kierrätyspahvia. Loput 10% koostuu pääasiassa harjaksista, jotka ovat täysin biopohjaisia sekä pakkausetiketin paperista. Kierrätysmateriaaleilla on onnistuttu korvaamaan jo 40 000 kg:lla neitsytmuovin käyttöä. Määrä vastaa n. 13 miljoonaa kertakäyttöhaarukkaa. Maaliskuussa 2020 Jordan Green Clean -sarja laajenee uusilla ympäristöä säästävillä tuotteilla!

BambuSet vanupuikot

BambuSet-vanupuikko on ekologinen vaihtoehto muoviselle vanupuikolle. Puikkojen varsi on 100% bambua ja pää puuvillaa. Tuotteissa käytetty FDA-sertifioitu bambu kasvaa pandavapaissa metsissä Etelä- ja Keski-Kiinassa. Kotimainen BambuSet lahjoittaa osan tuotostaan Baltic Sea Action Group (BSAG) hyväksi.

The Humble Co.

Humble Brush -bambuhammasharjan varsi on valmistettu 100% biohajoavasta, vastuullisesti kasvatetusta bambusta. Myös hammaslankaimet ja hammaslanka ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja hammasvälien puhdistukseen.

Kiilto Astianpesukonetabletti

Uusi, ympäristöystävällinen Kiilto Astianpesukonetabletti on pakattu kierrätyskartonkiin. Pakkauksessa on 68 konetiskitablettia ja tuotteella on Joutsen-ympäristömerkki sekä Allergia- ja astmaliiton merkki.

Ecover pyykinpesuneste

Uuden Ecover pyykinpesunesteen valmistuksessa on käytetty ylijäämämuovia ja ylijäämäraaka-aineita. Pakkaus on 100% kierrätetystä muovista valmistettu ja edelleen kierrätettävissä. Itse tuotteessa on käytetty panimoteollisuudesta peräisin olevaa vettä ja etanolia sekä mehuteollisuudesta ylijäänyttä omenapyreetä tuoksuaineena. Pyykinpesuneste on valmistettu Ecoverin vastikään Zero Waste -sertifioidussa tehtaassa.