Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Pepsodent Bio - ainesosat 100% luonnollista alkuperää

Pepsodent Bio - ainesosat 100% luonnollista alkuperää

Uutta! Pepsodent BIO yhdistää Pepsodentin asiantuntemuksen ja 100-prosenttisesti luonnollisen koostumuksen.

Yhä useammat etsivät kauneuden- ja terveydenhoitoon luonnollisia tuotteita. Siksi Pepsodent, jolla on yli 60 vuoden kokemus innovaatioista, on hammashoidon asiantuntemuksensa avulla luonut Pepsodent BIOn. Se on COSMOS Organic -sertifioitu hammastahnasarja, jossa yhdistyvät Pepsodentin asiantuntemus ja 100-prosenttisesti luonnollinen koostumus. Tuotteet sisältävät fluoria ja sinkkisitraattia, joilla saat suojaa plakkia vastaan. Sarjaan kuuluu kaksi hammastahnaa: toinen luonnollista suojaa haluaville ja toinen luonnollista raikkautta etsiville.

Pepsodent BIO Natural Protection

Aloe veraa ja sinkkimineraalia sisältävä koostumus antaa täydellisen luonnollisen suojan: se auttaa suojaamaan hampaita ja vahvistamaan ikeniä. Sisältää 1450 ppm fluoria.

pepsodent bio natural protection 680x220

Pepsodent BIO Natural Freshness

Luomuminttua ja luomueukalyptuksen eteeristä öljyä sisältävä koostumus tarjoaa pitkäkestoista luonnollista raikkautta. Hammastahnaan on lisätty sinkkimineraalia, joka auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä. Sisältää 1450 ppm fluoria.

pepsodent bio natural freshness 680x220

Uutta: Ensimmäinen bambuhammasharja Pepsodentilta

Pepsodent esittelee myös uuden luonnollisen bambuhammasharjan, jonka muoto viestii luonnollisuudesta ja jonka pehmeät harjakset tarjoavat hellävaraisen harjauskokemuksen. Innovatiivisessa harjassa on 100-prosenttisesti luonnollinen bambuvarsi ja kartongista tehty kierrätettävä pakkaus.

pepsodent bamboo soft hammasharja 680x220

Vallankumouksellisessa hammasharjassa on pehmeät harjakset. Monien tutkimusten mukaan hampaiden kiilteen kulumiseen vaikuttavat monet tekijät, muun muassa hammasharjan harjasten kovuus. Hammaslääkärit suosittelevatkin yleensä pehmeäharjaksisia hammasharjoja etenkin niille, jotka kärsivät herkistä ikenistä ja hammaskiilteen kulumisesta.

Jos siis haluat puhdistaa hampaasi huolellisesti ja vähentää muovijalanjälkeäsi, Pepsodentin luonnollinen bambuhammasharja on itsestäänselvä valinta.

Harjaa hampaasi aina aamuin ja illoin fluoripitoisella hammastahnalla. Vaihda hammasharja vähintään kolmen kuukauden välein, sillä kuluneet harjakset eivät poista plakkia yhtä tehokkaasti.