Physicians Formulan syysuutuudet 2021

Physicians Formulan syysuutuudet 2021

Päivitetty 16.11.2021

Mitä sinulle tulee mieleen Physicians Formulasta? Useille ensimmäinen mielleyhtymä on Butter Bronzer ja sen ainutlaatuinen voimainen koostumus. Siksi olemmekin iloisia voidessamme kertoa syksyn 2021 uutuustuotteista – mukana on useita uutuuksia lisänä tähän suosittuun butter-tuoteryhmään ja niissä on hyödynnetty samaa ainutlaatuista voisekoitusta koostumuksissa.

Physicians_Formula_MurumuruButterButterBelieveIt!PuttyPrimer_680x680

Butter Believe It Putty Primer

Butter Believe it Putty Primer on samettisen sileä ja kermainen meikinpohjustusvoide, joka tasoittaa ihohuokosia, parantaa meikkiä ja antaa iholle silkkisen pinnan. Tuote sisältää Murumuru-voita, Cupuaçu-voita ja Tucuma-voiden sekoitusta. Nämä raaka-aineet ovat tunnettuja korkeista pitoisuuksistaan välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja ja ovat siksi iholle hyviä.

Käyttö: Lämmitä sopiva määrä primeria sormissa ja levitä tasaisesti puhtaille kasvoille. Anna asettua 30 sekunnin ajan. Voidaan käyttää yksistään tai meikin alla.

Physicians_Formula_ButterBelieveitFoundation_680x680

Butter Believe It 2-In-1 Foundation + Concealer

Butter Belive it 2-in-1 on upea hybridituote, eli meikkivoide ja peiteaine yhdessä. Meikkivoiteen kermainen koostumus on helppo kerrostaa haluttuun peittävyyteen asti. Se on keskipeittävä, mutta kostealla meikkisienellä levitettynä saat kuulaammankin lopputuloksen. Meikkivoide sulautuu kauniisti ihoon ja saa aikaan luonnollisen meikkipohjan, jossa on mukana elinvoimaista hehkua. Butter-sarjan tuotteille ominaisesti tämäkin sisältää hoitavia voi-ainesosia: Murumuru, Cupuaçu ja Tucuma -voita eksoottisena sekoituksena. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. Muista ravistaa pulloa ennen käyttöä. Meikkivoiteesta on saatavilla 5 sävyä: Fair, Fair-to-Light, Light, Light-to-Medium, Medium.

Physicians_Formula_MurumuruButterButterBelieveItSkinMist_680x680

Butter Believe It Skin Mist

Butter Believe it Skin Mist on ihastuttavan hienojakoinen settingspray eli meikin kiinnityssuihke. Se saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä, antaa tasoittavan efektin kasvoille ja korjaa meikin. Koostumusta on rikastettu ihoa kosteuttavilla Murumuru Butter, Cupuaçu Butter ja Tucuma Butter –voilla, jotka tekevät ihosta myös silkkisensileän. Käyttöohje: Sekoita pulloa, sulje silmät ja suihkuta noin 20 cm päästä kasvoille X & T –liikkeen muotoisesti. Anna asettua ja kuivahtaa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Physicians_Formula_MurumuruButterButterBlowoutMascara_680x680

Butter Blowout Mascara

Butter Blowout on ripsiväri, joka antaa sinulle kauniit, erotellut ripset, joissa on sekä volyymia että pituutta. Musta koostumus on kermainen ja kerrostettavissa. Pyöreä harjamuoto tavoittaa jokaisen ripsen. Ripsivärin koostumus sisältää ripsiä vahvistavaa keratiinia ja tehokkaan sekoituksen Murumuru-, Cupuaçu- ja Tucuma-voita. Ne hoitavat ja kosteuttavat ripsiä samalla kun saa ne näyttämään erinomaisilta! Hennosti tuoksuva.

Physicians_Formula_MatteMonoiBronzer_680x680

Matte Monoi Butter Bronzer

Erittäin ylellinen matta-aurinkopuuteri, joka sulautuu ihoon ja tuo tasaisen auringonsuuteleman vaikutelman kasvoille. Murumuru-, Cupuaçu-, ja Tucuma-voisekoituksen lisäksi koostumuksessa on eksoottista, tuoksuvaa Tahitian Monoi Butter –ainesosaa. Yhdessä ne kosteuttavat ihoa ja tekevät siitä silkkisen sileän. Miellyttävä pehmeä koostumus on helppo levittää ja luo mattapinnan. Huomaathan, että Monoi-öljy on melko voimakkaasti tuoksuvaa, joten tuoksuyliherkän kannattaa valita jokin valikoiman muu aurinkopuuteri. Aurinkoa ja matkoja kaipaava tulee kuitenkin rakastamaan tämän tuotteen eksoottiselta tuoksuvaa tunnelmaa! Aurinkopuuterista on saatavilla kaksi sävyä Matte Bronzer ja Matte Sunkissed.

Physicians_Formula_MatteMonoiEyeliner_680x680

Matte Monoi Butter Eyeliner

Nestemäinen, vedenkestävä eyeliner, joka antaa intensiivisen mattamustan jäljen. Koostumusta on rikastettu kolmen trooppisen voin sekoituksella: hoitavilla Murumuru, Cupuaçu ja Tucuma -voilla. Ihastu uudenlaiseen mattapintaiseen viimeistelyyn!

Physicians_Formula_Slim_Brow_Pencil_680x680

Kulmat kuntoon - Slim Brow Pencil

Kaivattu lisä valikoimaan on erittäin ohut kulmakynä, joka on erinomainen meikki tarkkaan kulmien työstämiseen. Kynällä saat luotua illuusion aidoista, yksittäisistä kulmakarvoista. Voit täyttää luonnollisten kulmien mahdolliset kolot pienen pehmein vedoin kynällä. Pehmennä sen jälkeen jälkeä kynän toisessa päässä löytyvällä harjalla, jolloin lopputulos on pehmeä ja luonnollinen. Koostumus sisältää kulmakarvoja hoitavia raaka-aineita. Helppokäyttöistä kynää ei tarvitse teroittaa vaan rullaat sitä esiin käytön mukaan. Saatavilla sävyt Taupe ja Medium Brown.