Pohjusta hohdokas ilta – näin hoidat ihosi upeaksi meikin alle

Pohjusta hohdokas ilta – näin hoidat ihosi upeaksi meikin alle

Päivitetty 16.11.2021

Ennakoi juhlat hoitamalla iho kosteutetuksi, tasaiseksi ja kimmoisaksi. Näillä ihonhoitotuotteilla saat kasvoille hehkua pikkujouluja varten.

Valmista ihosi pikkujouluihin näin:

Aloita juhlaan valmistautuminen jo viikko tai muutama päivä ennakkoon. Näin pääset nauttimaan tuloksista juhlailtana. Jos otat käyttöön uusia tuotteita, kokeile niitä jo hyvissä ajoin ennen juhlia siltä varalta, että iho reagoi niihin. Näin vältät ikävät yllätykset h-hetkellä. Esimerkiksi A-vitamiinin käyttöä ei kannata aloittaa juuri ennen tärkeää iltaa, sillä se voi saada ihon punoittamaan ja hilseilemään. Jos ihosi taas on tottunut siihen, retinolilla tai sen kaltaisella kasviperäisellä bakuchiolilla saa hyviä tuloksia viikossa ennen juhlaa.

  • Kosteuta ihoa runsaasti ennen tärkeää iltaa joka ilta. Käytä sheet maskia eli kertakäyttöistä kasvonaamiota, joka lataa ihoon runsaasti kosteutta. Tai ota ampullikuuri ja levitä yhden ampullin sisältö kasvoille iltaisin: kokeile ihon pintaa kuorivaa glykolihappoa, kirkastavaa C-vitamiinia, kiinteyttäviä aineosia, kuten peptidejä tai tehokosteuttavaa hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on loistava kosteuttaja ihan kaikille, sillä se sitoo itseensä runsaasti kosteutta ja saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja sileämmältä. Kunnon kosteutus voi helpottaa myös ihon epäpuhtauksia.

  • Käytä aamuin illoin hoitonestettä, joka on kasvovettä hoitavampi tuote. Se kosteuttaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Taputtele hoitoneste kasvoille käsin. Hoida sen jälkeen ihoa seerumilla ja yövoiteella, jotka ravitsevat ihoa ja tukevat sen palautumista yöaikaan.

  • Älä unohda silmänympärysihoa, jonka kuivuuden juhlameikki paljastaa helposti. Hyödynnä silmänympärysnaamioiden teho myös juhlailtaan valmistautuessa. Kun annat silmänalusten ihon nauttia kosteuttavista geelinaamioista 10 minuuttia ennen meikkiä, iho näyttää sileältä ja levänneeltä meikin alla.

  • Kun alat valmistautua iltaan, kosteuta iho seerumilla ja voiteella ennen meikkiä ja levitä meikkivoide iholle, kun iho on vielä vähän kostea. Näin meikkivoide sulautuu kauniisti ihoon ja meikki näyttää heleältä. Jos ihonhoitotuotteiden imeytymistä pitää erikseen odotella ennen meikkaamista, niitä on hulahtanut iholle liikaa.

Tuotteet

  • Kasvojen ihoa kirkastava hoitoneste tekee meikkipohjasta täyteläisen ja kuulaan. Narcissa by Urtekram Detox & Glow Essence
  • Paras kosteuttaja kaikille on hyaluronihappo. Levitä meikkivoide luomugeelivoiteen perään, kun iho on vielä nahkea. Mossa Juicy Jelly Hyaluron Face Moisturiser
  • Tuo vartalon iholle kosteutta ja hento tuoksu vartalosuihkeella. Guess Sheer Attraction Fragrance Mis
  • Ota ennen juhlia bakuchiol-seerumikuuri, se heleyttää ihoa. Miraculum Bakuchiol -seerumi
  • Silmänympärysvoide varmistaa, että huomio kiinnittyy silmiisi eikä niiden alusiin. L’Oréal Paris Revitalift Laser Concentrated Eye Cream
  • Todelliset kauneusunet takaa pohjoisten marjojen pre-retinolia sisältävä yövoide. Lumene Lumo Vitality Silottava & elvyttävä yövoide