L’Oréal Pure Clay -savinaamiot

L’Oréal Pure Clay -savinaamiot

Päivitetty 21.4.2021

Savea on käytetty tehokkaana ainesosana ihonhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Tämä ikiaikainen aines auttaa puhdistamaan, kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

L'Oréal Paris Skin Expert on luonut tuotesarjan, joka sisältää kolmea tehokasta savea: kaoliinia, montmorilloniittia ja rasulia. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa tuloksia välittömästi, poistaa epäpuhtauksia ja antaa ihosi hengittää.

  • Kaoliini on hellävarainen savi, joka sopii herkälle iholle ja auttaa pehmentämään ja kirkastamaan ihoa.
  • Rasul-savea saadaan ainoastaan Marokon Atlas-vuorilta, ja se sisältää runsaasti magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia. Sitä käytetään imemään iholta ylimääräistä rasvaa ja puhdistamaan sitä syvältä.
  • Montmorilloniittia on käytetty ihon hoitamiseen kautta aikojen, ja se on nyt tehnyt todellisen paluun ihonhoidon trendeihin!

L’Oréal Pure Clay Anti-Blemish Mask

Uusi L'Oréal Paris -kasvonaamio, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä merilevää, joka on tunnettu vaikutuksistaan epäpuhtauksia vastaan. Voidemainen koostumus vähentää mustapäitä, supistaa ihohuokosia ja antaa säkenöivän kauniin ihon kuivattamatta sitä.

Pure Clay Bright Mask

Naamio sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kolmea tarkoin valittua savityyppiä (kaoliini, montmorilloniitti ja rhassoul) sekä yuzun uutetta. Yuzu on hedelmähappoa sisältävä sitrushedelmä, joka on tunnettu ihon sävyä tasoittavista ominaisuuksistaan. Aprikoosinsiemeniä sisältävä voidemainen koostumus kuorii ihoa hellävaraisesti, tasoittaa ihon sävyä ja heleyttää ihoa. Koostumus saa ihon näyttämään kirkkaalta ja säteilevän kauniilta kuivattamatta sitä.

Tiesitkö: Savea on käytetty lääketieteessä ja kauneudenhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Legendan mukaan savesta, maidosta ja hunajasta sekoitettu kasvonaamio oli Kleopatran kauneudenhoitosuosikki.

Naamiot ihonhoitorutiinissa

1. Puhdistus (päivittäin aamuin ja illoin)

Aloita ihonhoitorutiinisi aina ihonpuhdistuksella ja puhdista kasvosi aamuin illoin sinulle sopivalla puhdistustuotteella. Hellävarainen, mutta tehokas puhdistustuote poistaa iholta kuivan ja kuolleen ihosolukon sekä ylimääräisen talin ja lian.

2. Viimeistele puhdistus ja raikasta (päivittäin aamuin ja illoin)

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, palauttaa ihon pH:n, raikastaa ja tasapainottaa ihoa sekä tekee ihosta vastaanottavaisemman hoitotuotteille. Mikäli ihosi ei ole öljyisen rasvoittuva, aamupuhdistukseen riittää pyyhkäisy kasvovedellä.

3. Kuorinta ja naamio (2-3 kertaa viikossa)

Puhdistuksen jälkeen iholle saattaa jäädä vielä likaa, mitä silmä ei näe. Säännöllinen kasvojen kuorinta tehopuhdistaa ihon liasta sekä poistaa kuolleet ihosolut. Kuorinta auttaa ihoa uusiutumaan, sekä iho näyttää kirkkaammalta ja puhtaammalta. Kuorintaa seuraa kasvonaamio. Kasvonaamio syväpuhdistaa ihohuokoset ja jättää raikkaan, puhtaan tunteen.

Kuorinta ja naamio auttavat muita ihonhoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin.

4. Hoida ja kosteuta (päivittäin aamuin ja illoin)

Iho kosteutetaan ja ravitaan sopivalla hoitotuotteella: seerumi, päivävoide, silmänympärysvoide ja yövoide. Oikein valittu tuote vastaa kulloisenkin ihotyypin ja iän tarpeisiin.

Seerumeissa käytetään tehokkaimpia ainesosapitoisuuksia, jotka useimmiten vahvistavat ja uudistavat ihoa saaden aikaan näkyviä muutoksia.

Tärkeä viimeinen askel ihonhoitorutiinissa on kosteuttava hoitotuote. Päivittäinen kasvovoiteenkäyttö kosteuttaa sekä antaa ihollesi sen tarvitsemia ravinteita tehden ihostasi kauniimman.