Real Techniques Sponge+

Real Techniques Sponge+

Julkaistu 13.12.2021

Uusi Real Techniques Sponge+ -kokoelma vie ihonhoidon ja meikin uudelle tasolle!

Laadukkaiden meikkivälineiden lisäksi myös oikeanlainen ihonhoito takaa tasaisen meikkipohjan ja luonnostaan hehkuvan kauniin ihon. Siksi Real Techniques on tuonut markkinoille täysin uudenlaiset tuotteet, joiden avulla sekä valmistelet, että viimeistelet meikin ammattilaisten tapaan.

RT_Sponge+_Row17_CleansingModel_1.2_Crop

Purify + Exfoliate

Miracle Cleanse Sponge -sienen avulla meikkivoide levittyy tasaisemmin ja ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ihoon! Hellävarainen, mutta tehokas kaksipuoleinen ihonpuhdistussieni poistaa ihosta epäpuhtauksia ja puhdistaa ihohuokosia. Toisella puolella voit puhdistaa ihon päivittäin, ja toisella annat ihollesi kevyen kuorinnan, käytä tällöin 3 kertaa viikossa. Tuloksena pehmeä ja tasainen iho, joka on valmiina ihonhoito- ja meikkituotteille. Käytä puhdistustuotteesi kanssa. Sieni sopii kaikille ihotyypeille ja sen antimikrobinen materiaali sisältää probiootteja, jotka edistävät ihon uudistumista.

RT_Sponge+_Row12_SkincareDrop_InPack_1.1

Tone + Stimulate

Miracle Skincare Sponge on monitoiminen ihonhoitosieni, joka edesauttaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä, stimuloi ihon mikroverenkiertoa sekä tekee ihosta kauniin hehkuvan.

Kastele sieni ennen käyttöä, lisää kasvovesi, seerumi tai kosteusvoide sienelle ja levitä iholle. Sopii kaikille ihotyypeille. Sienen antimikrobiset ominaisuudet suojaavat ihoasi samalla kun kasvipohjainen kollageeni edistää ihon kiinteyttä ja tasoittaa pieniä juonteita.

RT_Sponge+_Row40_MABSwatchColor_1.2

Blend + Mattify

Miracle Airblend Sponge - Uudenlaisella memory foam -meikkisienellä levität meikkivoiteen uskomattoman tasaisesti ja täydellisesti häivyttäen. Meikkisieni takaa maksimaalisen peittävyyden. Käytä meikkivoiteen, peitevoiteen ja ihonsävyä korjaavien tuotteiden kanssa. Tämä sieni on must-have sinulle, joka haluat ihosi pysyvän mattana koko päivän. Voit käyttää meikkisientä myös kuivana, jolloin saat entistä peittävämmän ja mattaisemman lopputuloksen. Valmistettu antimikrobisesta materiaalista.

RT_Sponge+_Row3233_GlowExtenderModel_WithSponge_Crop_1.2

Kestosuosikit Miracle Complexion Sponge -meikkisieni ja Miracle Powder Sponge -puuterisieni löytyvät nyt uusista pakkauksista! Meikkisienet on valmistettu antimikrobisesta materiaalista, joka estää epäpuhtauksien siirtymistä tuotteesta iholle. 

RT_sponge_680x680

Hydrate + Brighten

Glow Finish Extender -meikinkiinnityssuihke lukitsee meikin ja auttaa pitämään ihon kosteustason optimaalisena. Suihkauta tuotetta meikkisieneen ja painele sienellä ihoa kiinnittääksesi meikkipohjan. Voit myös suihkauttaa tuotetta suoraan kasvoille meikin pikaista raikastusta varten. Sisältää elektrolyyttejä ja c-vitamiinia.

RT_Sponge+_Row24_SatinSpray_1.1

Blur + Mattify

Suihkauta Satin Finish Extender -meikinkiinnityssuihketta meikkisieneen ja painele sienellä ihoa kiinnittääksesi meikkipohjan. Voit myös suihkauttaa tuotetta suoraan kasvoille meikin pikaista raikastusta varten. Kiinnityssuihke auttaa vähentämään ihon kiiltoa ja näkyviä ihohuokosia, antaen meikkipohjalle matan, satiinisen lopputuloksen. Sisältää niasiiniamidia.