So Eco – ekologiset meikkisiveltimet

So Eco – ekologiset meikkisiveltimet

Vastuullisesti valmistettuja ja ympäristöä kunnioittavia meikkitarvikkeita? Kyllä, So Eco on juuri tätä – alusta loppuun asti.

So Eco on olemassaolonsa ajan keskittynyt vastuullisesti ja eettisesti hankittuihin komponentteihin. Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa?

  • Meikkisiveltimien varret ovat bambua – se on yksi maailman nopeimmin uusiutuvista materiaaleista
  • Siveltimien holkki on kierrätettyä alumiinia
  • Erittäin pehmeät harjakset ovat puolestaan synteettistä taklonia. Näin ollen tuotteet soveltuvat myös vegaaneille.
  • Peta-hyväksytyt Cruelty Free & Vegan tuotteet

80 40 080 - So Eco Ultimate Set OOP(1)

Eikä tässä vielä kaikki! Tuotteiden myyntipakkausten muste on soijapohjaista ja läpinäkyvä ikkuna muovin sijaan maissitärkkelyksestä valmistettu. Myös kauppaan nämä tuotteet saapuvat biohajoavassa pakkauksessa. Printed with soy inks logo

So Eco tukee ilmastonmuutoksen hillitsemistä istuttamalla puita etenkin hakkuualueille myytyjä tuotteita vastaan. Jokaisesta 100 myydystä tuotteesta istutetaan yksi puu tasapainottamaan ilmaston hiilidioksiditasapainoa. Jo yli 65 000 puuta on istutettu tukemaan luonnon monimuotoisuutta, lue lisää tästä. Treenation-logot 680 x 300

Meikkisiveltimet

So Eco meikkisiveltimet ovat saaneet kiitosta ergonomisesta kädensijastaan, jolloin sivellin pysyy erityisen hyvin kädessä ja meikkaaminen sujuu helposti mutta vakaasti. K-Citymarketien valikoimasta löydät seuraavat siveltimet:

Powder Brush – suuri, pehmeä sivellin puuterin ja/tai aurinkopuuterin levitykseen

Blush Brush – pehmeä sivellin poskipunan levittämiseen

Eyeshading Brush – silmämeikin tekoon

Foundation & Concealer Brush – kätevä kaksipäinen sivellin meikkipohjan tekoon

Duo Brush Set – kahden kaksipäisen meikkisiveltimen setti täyttää silmämeikin monet tarpeet

Duo Brow Set – siveltimet kulmien meikkaamiseen

So Eco siveltimet 680 x 300

Complexion Sponge – meikkisieni, joka sopii käytettäväksi kosteana tai kuivana. Ihanteellinen meikkipohjan levittämiseen kasvoille. Kapea kärki soveltuu peiteaineen levittämiseen ja häivyttämiseen.

SoEco 80-40-020-So-Eco-Complexion-Sponge-FOP Kesko 680x680

Monipakkaukset

Eye Kit ja Face Kit ovat valmiiksi kootut monipakkaukset siveltimiä. Ne ovat ihanteellinen aloituspakkaus vaikkapa aloittelevalle meikkaajalle, mutta myös edullisempi tapa hankkia useampi sivellin kerralla.

Eye Kit -pakkaukseen on koottu erityisesti silmien ja kulmien meikkaamiseen tarvittavia siveltimiä. SoEco 80-40-051-So-Eco-Eye-Kit-OOP-(4) Kesko 680x680

Face Kit -pakkaus on puolestaan kasvomeikkisiveltimien kokoelma. SoEco 80-40-052-So-Eco-Face-Kit-OOP-(2) Kesko 680x680

Muistathan, että vaikka siveltimelle on nimetty käyttötarkoitus, ovat ne viitteellisiä ja voit käyttää sivellintä juuri siihen tarkoitukseen, mihin itse koet sen soveltuvan!

Konjac-sieni ihonhoitoon

100% biohajoava konjac-sieni on hyvä lisä ihonhoitorutiiniin. Sieni on tehty konjac-kasvin kuiduista ja niitä on käytetty japanilaisessa sekä korealaisessa ihonhoidossa jo vuosisatojen ajan. Konjac-sieni on erittäin hellävarainen ja sopii siksi kaikille ihotyypeille. Konjac-sieni kuorii ihoa kevyesti ja poistaa iholta kuolleet ihosolut. Iho kirkastuu ja ottaa vastaan ihonhoitotuotteet entistä paremmin. Käytä sientä kosteana ja pyörivin liikkein. Käytön jälkeen sienen annetaan kuivua ilmavasti.

SoEco 80-40-023-So-Eco-Konjac-Sponge-OOP-(3) Kesko 680x680

Tervetuloa tutustumaan So Eco -valikoimaan lähimpään K-Citymarketiin.

K-Citymarket Jumbon valikoimista Vantaalta löydät myös So Econ biohajoavat hiusharjat ja kammat!