Sumusilmämeikki arkeen

Sumusilmämeikki arkeen

Päivitetty 28.7.2020

Tee helppo sumusilmämeikki arkeen Ida Jokikunnaksen ohjeilla ja K-Citymarketin kauneusosaston tuotteilla.

Helppo smoky eye -meikki syntyy pronssin ja ruskean sävyillä. Kesän tuoma päivetys hohtaa kasvoilla ja iho saa jäädä luonnollisen kuultavaksi.

Kauden kaunein meikki syntyy helposti, se sopii kaikenlaisille kasvoille ja on helppo tehdä. Meikki ei vaadi ammattimeikkaajan taitoja, ja se syntyy vain muutamaa meikkituotetta käyttämällä.

Katso jutun lopusta helppo videotutoriaali sumusilmämeikin tekoon!

Näin teet sumusilmämeikin

  • Aloita meikki normaaliin tapaan pohjustamalla ihosi meikkivoiteella, tai käytä pelkästään peitevoidetta tarvittaviin kohtiin. Kasvojen iho saa jäädä luonnollisen kuulaaksi. Voidemaisilla varjostus- ja korostustuotteilla saat korostettua kasvojen muotoa, mutta et peitä kasvojen hehkua. Voidemaisilla tuotteilla saat lisäksi meikkiin kestävyyttä.
  • Tuo ryhtiä kulmiin harjaamalla niihin sävyllistä kulmageeliä. Täytä kulmien aukkokohtia painamalla kulmageeliä harjasta ihoon, ja sävyä tarttuu runsaammin. Näin erillistä kulmakynää ei tarvita, ja lopputuloksena on luonnollisen ryhdikkäät kulmakarvat.
  • Silmämeikkiin tarvitset pehmeän ruskean kajalkynän, kuparinruskean luomivärin ja ripsivärin. Rajaa silmät ensin kajalilla aivan ripsien tyveä mukaillen koko yläluomelta. Tässä vaiheessa rajauksen ei tarvitse olla tarkka, kunhan se lähtee aivan ripsien tyvestä. Voit halutessasi paksuntaa rajausta silmän ulkonurkkaa kohti.
  • Pehmennä rajausta litteällä siveltimellä utuiseksi. Painele päälle luomiväri, ja häivyttele se pehmeäksi liikkuvalle luomelle. Halutessasi voit sipaista kevyesti luomiväriä myös alaluomelle utuisuuden lisäämiseksi. Taivuta ripset huolellisesti ja viimeistele silmämeikki ripsivärillä.

Tämä helppo utuinen silmämeikki sopii erilaisille silmän muodoille ja väreille. Ruskeat ja kupariset sävyt imartelevat kaikkia, erityisesti sinisiä silmiä. Tätä meikkityyliä voi varioida loputtomasti. Voit kokeilla eri luomivärisävyjä, tai tehdä meikistä tumman tai vaalean tilanteen mukaan. Helmiäistä hohtavat luomivärit tuovat kirkkautta katseeseen ja ne on helppo häivyttää luomille siististi.

Kauniiden sumusilmien pariksi sopii luonnollinen huulimeikki. Valitse huulille kiiltävä nudepuna korostamaan huulten omaa muotoa ja sävyä. Mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen saat levittämällä punan ilman rajausta. Levitä lopuksi samaa nudepunaa myös poskille, ja saat hehkua kasvoille. Kauden ihanin meikki on valmis!

Sumusilmämeikin avaintuotteet

Arkeen sopivat sumusilmät meikataan maltillisesti. Pieni hohde tuo katseeseen kirkkautta ja korostaa päivetystä sekä silmiä. Meikissä käytetyt tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

  1. Voidemaiset varjostus- ja korostustuotteet kestävät iholla hyvin. Tony Moly Panda’s Dream Contour Stick Shading -varjostuskynä 6,90 € (15,90 €) ja Highlighter-korostuskynä 15,90 €.

  2. Tummanruskea ja pehmeä rajauskynä on paras luonnollisiin sumusilmiin. L’Oréal Paris Le Liner Signature Eyeliner -rajauskynä 05 Brown Denim (6,80 €) 8,50 €.

  3. Kupariset sävyt korostavat kauniisti sinisiä sekä ruskeita silmiä ja helmiäinen tuo kirkkautta katseeseen. Maybelline The City Mini Palette -luomiväripaletti 400 Rooftop Bronzes (10,32 €) 12,90 €.

  4. Vedenkestävä ripsiväri kestää sadetta sekä hikoilua. Max Factor 2000 Calorie Waterproof Mascara Black -vedenkestävä ripsiväri (8,72 €) 10,90 €.

  5. Viimeistele meikki lämpimään ruskeaan taittuvalla huulipunalla. Rimmel Lasting Finish Lipstick -huulipuna 264 Coffee Shimmer 7,90 €.

Tarjoushinnat voimassa 22.7.-9.8.2020