Suosikkipäivävoiteesi nyt biopohjaisessa purkissa

Suosikkipäivävoiteesi nyt biopohjaisessa purkissa

Päivitetty 13.4.2022

Lumenen suosikkivoiteiden Lähde 24H Tehokosteusvoiteen ja Valo Kirkastavan & silottavan kosteusvoiteen rajoitettuna eränä saatavat uudet biopohjaiset purkit ovat tiedostavan kuluttajan valinta.

Lumenen ja suomalaisen Sulapac-yhtiön yhteistyössä kehittämä uusi biopohjainen purkki on valmistettu uusiutuvista materiaaleistahyödyntäen sivuvirrasta saatavaa pohjoista puuta. Lumenen tavoite vuoteen 2025 mennessä on, että pakkausmateriaalista 80 % on valmistettu kierrätetyistä tai uusiutuvista raaka-aineista.

Nämä uutuudet ovat saatavilla vain K-Citymarketeissa ja Lumenen verkkokaupassa.

LÄHDE 24H TEHOKOSTEUSVOIDE

Kosteuttaa ihoa välittömästi ja 24 tuntia. Kevyt voide sisältää kosteuttavaa pohjoista luomu koivunmahlaa, puhdasta pohjoista lähdevettä ja täyteläistävää hyaluronihappoa. Se imeytyy nopeasti, jättäen ihon kosteutetuksi, tasaiseksi ja pehmeäksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen.

VALO KIRKASTAVA & SILOTTAVA KOSTEUSVOIDE

Ainutlaatuinen pohjoisen lakan marjauutetta sekä C-vitamiinia sisältävä kirkastava teknologiamme yhdistettynä puhtaaseen pohjoiseen lähdeveteen, hyaluronihappoon ja B3-ja B5-vitamiiniin sekä lakan siemenöljyn omega-rasvahappoihin saa ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä, heleämmältä ja virkistyneeltä. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen.

Lumene sulapac banner desktop 600x250