Kauneus
Syksyn 2020 kynsitrendit

Syksyn 2020 kynsitrendit

Syysmuodissa nähdään kirkkaan punaiset ja maanläheiset sävyt.

Luova uudelleenkäyttö on nyt muodissa. Kokeile erilaisia yhdistelmiä äläkä pelkää yhdistellä murrettuja sävyjä ja kirkkaita sävyjä keskenään. Erilaiset kuviot ja toisistaan eroavat sävyt ovat kauden tyylikkäin kynsitrendi.

artikkeli 1 680px

Jo 26 vuotta asiakkaiden kynsiä kaunistaneet Depend-minilakat ihastuttavat nyt kauden uusimmalla syyskokoelmalla, jonka kauniin murretut sävyt viimeistelevät jokaisen kynnet kauden trendikkäimmiksi. Kausilajitelma on saatavissa kaikista K-Citymarketeista!

Minilack DC versio2 680px

Kynsien trendeissä näkyy myös selkeys ja yksinkertaisuus. Syksyn trendikkäitä lakkauksia ovat mm. monivärinen ranskalainen manikyyri, ranskalainen manikyyri tuplaviivalla sekä geometriset kuviot kynsissä.

Minilack DC versio4 680px

Leikittelyä sävyillä

Monivärinen ranskalainen manikyyri syntyy lakkaamalla kynnet ensin kokonaan vaalealla kynsilakalla, Mavalan Mini-lakan sävy Arosa. Lakkaa vaalean lakan kuivuttua jokaisen kynnen kärki erivärisellä Mini lakka -sävyillä.

Ranskalaisen manikyyrin tuplaviivalla teet lakkaamalla kynnet vaaleiksi ja tämän jälkeen ensin kynnen kärjet täyteläisen punaisella Mini-lakan sävyllä London ja vetämällä sen jälkeen toisen kynnen kärjen muotoa seuraavan kaaren puolisenttiä kynnen kärjen alapuolelle.

Kynnet 1 680 x 300

Lakkaa vaalean lakan päälle puolikuun ja ympyrän muotoisia geometrisiä kuvioita joko fuksian sävyisellä lakalla Adelaide tai pehmeän, ruskean sävyisellä lakalla Bangkok.

Voit myös lakata kolme sormen kynsistä samalla sävyllä, esimerkiksi sävy London ja sitten kahteen muuhun kynteen ympyröitä sävyllä Feminine tai Dakar.

Kynnet 2 680 x 300 Mavalan uusin kausilajitelma Charming Colors saatavilla kaikissa Citymarketeissa viikolla 43.

Charming Color's

Depend-kynsienhoitosarja nyt valikoiduista K-Citymarketeista

PT-kynsienhoitosarjasta löydät tuotteet kynsien hoitoon ja hyvinvointiin, sekä täydellisen lakkauksen luomiseen.

artikkeli 2 680px

Kun sää kylmenee ja käsiä pestään ja desinfioidaan jatkuvasti, on tärkeää muistaa käsien kosteutus ja hoito. Mavalan valikoimasta löydät herkullisten kynsilakkojen lisäksi laajan valikoiman hoitotuotteita.

  1. Puhdista kynnet käyttämällä Nail Polish Remover Pink -kynsilakanpoistoainetta. Tämä kynsilakanpoistoaine puhdistaa kynsilakan, lian sekä liiallisen rasvaisuuden kynnen pinnalta kuivattamatta kynsiä tai ihoa niiden ympärillä.
  2. Levitä kynsille Barrier Base Coat -kosteuttavaa aluslakkaa. Keratiinia, kalsiumia sekä silkkiaminohappoa sisältävä aluslakka kosteuttaa ja hoitaa kynnen pintaa ja parantaa samalla värilakan kestävyyttä.
  3. Levitä valitsemasi Mavala Mini -kynsilakan sävy kynsillesi ja viimeistele lakkaus käyttämällä Nail Polish Top Coat Fixator -päällyslakkaa.
  4. Kynsilakan kuivuttua hiero käsiin kosteuttavaa ja rauhoittavaa Hand Cream -käsivoidetta. Mavalan käsivoide muodostaa iholle suojaavan ohuen kalvon veden kuivattavaa vaikutusta vastaan.

Mavala hoitotuotteet 680 x 300 VINKKI! Levitä illalla pieni määrä Cuticle Cream -kynsinauhavoidetta kynsinauhoille ja kynnen tyveen, estämään kynsinauhojen kuivumista ja repeilyä.