Syksyn syleilyssä - täsmähoitoa ihollesi

Syksyn syleilyssä - täsmähoitoa ihollesi

Päivitetty 19.11.2021

Kurkkaa kauneuden uutuudet ja tarkista ikääntyvän ihon hoito-ohje. Mitä C-vitamiini tekee iholla?

Miten ikääntyvää ihoa kannattaa hoitaa?

Iän myötä iho kuivuu, menettää täyteläisyyttään ja ohenee. Kosteutus on erittäin tärkeää, sillä huolellisesti kosteutettu iho näyttää myös sileämmältä ja täyteläisemmältä. Ikääntyvä iho kaipaa usein täyteläisempiä voiteita ja tehokkaampia seerumeita kuin nuori iho.

Ikääntyvä iho myös uudistuu hitaammin, joten prosessia kannattaa vauhdittaa. Erityisen hyviä kosmetiikan ainesosia ikääntyvän ihon hoitoon ovat kosteutta sitova hyaluronihappo, ihoa uudistava retinoli sekä ihoa kiinteyttävä ja kirkastava C-vitamiini. Tehohoida ihoa öisin, jolloin se uudistuu luontaisesti. Muista suojata iho päivällä antioksidanteilla ja aurinkosuojakertoimella.

Tuotteet: 1. Lumene Lumo Vitality silottava & elvyttävä päivävoide 28,90 €. 2. Mossa Juicy Jelly -hyaluronihapposeerumi 20,90 €. 3. Nivea Cellular Luminous 630 Antispot Day Fluid SK 50 -päivävoide 23,95 €. 4. L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol -yöseerumi 20,69 €. Tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit.

Täsmähoitoa stressi-iholle

kauneus juttukuva 680

Hemmottele itseäsi kosteuttavalla hoitokuurilla, rauhoittavalla hoitonaamiolla ja kiinteyttävillä silmänympäryslapuilla.

Tuotteet: Lavera Two-Phase Firming Treatment -ampullit 16,90 €. Hoitava probioottinen Korres Greek Yoghurt -yönaamio 34,90 €. Poláar Icy Magic Instant Eye Patch -hoitolaput 29,90 €. Tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit.

Alkuperäinen juttu: Pirkka-lehti 10/2021