Syksyn trendikkäin meikki: 6 vinkkiä

Syksyn trendikkäin meikki: 6 vinkkiä

Päivitetty 9.8.2019

Katso 6 vinkkiä syksyn 2019 trendikkäimpään meikkiin! Näillä ohjeilla saat ihon kuultamaan ja teet syksyn kauneimman huuli- ja silmämeikin.

Tänä syksynä huulet ovat mattapunaiset tai pelkällä huulikiillolla punatut. Smokey eye -silmämeikki syntyy entistä vaaleammalla värillä. Tee meikistä klassinen tai leikittele glitterillä ja hauskoilla rajauksilla.

1. Huuliin tummaa mattapunaa tai kiiltoa

Syksyn tullen huulten sävy syvenee, ja trendikkäin puna on matta. Valitse joko klassinen kirkkaanpunainen, tummempi viininpunainen tai violettiin vivahtava puna.

Huulipunan saat pysymään huulilla, kun rajaat ensin huulet. Levitä huulipunaa monta kerrosta ja painele kerrosten välissä ylimääräinen puna paperiin. Katso, kuinka teet juhlameikin luonnonkosmetiikalla.

Toinen syksyn 2019 trendi on huulikiilto, joka tekee paluun! Huulet saavat kiiltää kunnolla, mutta pienikin hohde riittää. Hillityn version saat aikaan huulirasvalla.

2. Anna ihon kuultaa

Paksun meikkipohjan sijaan iho saa näyttää luonnolliselta ja kuultaa. Valitse BB-voide ja sipaise nestemäistä kuultovoidetta hieman nenän varteen, amorinkaareen ja poskiluulle.

3. Poskipunalla hehkua kasvoille

Kun rusketus kalpenee, saat poskipunalla hehkua kasvoille. Se tuo myös nuorekkuutta. Levitä poskipuna poskiluun päälle ja poskipäille. Se näyttää hyvältä niin luonnollisen meikin kanssa kuin osana iltameikkiäkin. Voit sipaista samaa poskipunaa myös silmäluomille.

syksyn meikkitrendit 2019 kuvitus 680 Tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta: Love Beauty and Planet puhdistusgeeli, Lumene Nordic Chic Pure Color Eyeshadow -luomiväri, L’Oréal Paris Color Riche Plump & Shine -huulipunat ja Physicians Formula Nude Wear Touch Of Glow -meikkivoide.

4. Smokey eye -silmämeikki sopii syksyyn

Tänä syksynä silmät tummuvat ja klassinen sumusilmä- eli smokey eye -meikki on jälleen trendikäs. Tarvitset sitä varten ripsivärin, rajauskynän ja tumman luomivärin. Valitse väriksi klassinen tummanharmaa tai vaihda se ruskeaan tai vaaleanruskeaan, jolloin lopputulos ei ole yhtä dramaattinen.

Jos sumusilmät tuntuvat liian näyttäviltä, voit jättää luomivärin väliin ja piirtää silmäluomille vain näyttävät silmänrajaukset. Kokeile myös levittää rajauksen päälle tummaa luomiväriä ohuella siveltimellä. Saat silmiin utuisen tyylin, joka sopii myös päivään. Katso vinkit, miten valitset meikkisiveltimet.

5. Pidä kulmasi: kaikki kulmakarvamallit ovat sallittuja

Kulmakarvat saavat rehottaa ja olla joko luonnolliset tai kunnolla tummat. Tänä syksynä kulmakarvat saavat olla todella vaaleat. Kokeile tyyliä harjaamalla vaaleat kulmakarvat kulmageelin avulla.

6. Leiki glittermeikillä

Nyt meikki saa kimaltaa! Jos klassinen meikki ei miellytä, suuntaa syksyn juhliin luomet hohtaen. Rohkeimmat harjaavat glitteriä myös ripsiin ja sipaisevat hohdetta huuliin.

Uskalias kokeilee värikästä silmänrajausta, joka voi jatkua pitkälle silmän ulkonurkan yli tai joka piirretään luomivakoon väliin. Tänä syksynä rajauksilla saa leikitellä!