K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Tee se itse upea wet look -kampaus

Tee se itse upea wet look -kampaus

Näin syntyy trendikäs wet look -kampaus – ja parhaat vinkit kesähiuksille

Kokeile helppoa ja muodikasta kiiltokampausta. Lue myös, mikä on paras ensiapu huonokuntoisille hiuksille ja miten hiuksiin saa kiiltoa kesän jälkeen.

Tee wet look kotona näin:

kcm kauneuskuvasto hiukset wetlook1 geeli 680

Harjaa hiukset kauttaaltaan takuttomiksi ja sileiksi. Erottele etuhiuksista muutama suortuva, jotka muotoillaan myöhemmin. Levitä sileiksi harjattujen hiusten pintaan hiusgeeliä niin, että hiuksista tulee kiiltävät ja märän näköiset.

kcm kauneuskuvasto hiukset wetlook2 kampaus 680

Kampaa sitten geelatut hiukset kauttaaltaan sileiksi piikkikammalla. Lisää tarvittaessa geeliä kohtiin, jotka kaipaavat lisäkiiltoa. Hiukset saavat näyttää reilusti märiltä.

kcm kauneuskuvasto hiukset wetlook3 muotoilu 680

Lisää geeliä myös alussa edestä eroteltuihin suortuviin. Muotoile suortuvista sitten sormin aaltoilevat kiehkurat niin, että ne tarttuvat ihoon. Käytä muotoilussa tarvittaessa apuna kampaa.

kcm kauneuskuvasto hiukset wetlook4 lakka 680

Suihkuta hiuksiin kauttaaltaan voimakkaan pidon antavaa hiuskiinnettä. Painele sitä etukiehkuroihin sormien kautta.

kcm kauneuskuvasto hiukset wetlook5 kiiltosuihke 680

Jos haluat maksimoida kampauksen kiiltävyyden, suihkuta hiuksiin vielä kiiltosuihketta.

Miten hiuksia kannattaa hoitaa kesän jälkeen?

Hellästi mutta tavoitteellisesti. Pese auringossa kuivuneet hiukset kosteuttavalla shampoolla. Hoida hiukset sekä pois huuhdeltavalla että jätettävällä hoitoaineella. Keskity latvoihin: hoitoaine voi latistaa hiusten tyven. Käytä syväpuhdistavaa shampoota kerran viikossa. Se pesee hiukset ja hiuspohjan tavallista shampoota puhtaammaksi sekä auttaa kirkastamaan hiusten sävyä.

Miten hiuksiin saa lisää kiiltoa?

Kaiken perusta on riittävä kosteutus. Suosi kesällä ja kesän jälkeen kosteuttavia tuotteita hiuksia pestessä ja hoitaessa. Myös sävyttävät tehohoidot ja kotihiusvärit hoitavat hiuksia ja tuovat kiiltoa. Lue aina väripakkauksen ohjeet huolellisesti ja noudata niitä. Pinnallista kiiltoa hiuksille saat kiiltosuihkeella, kiiltoa antavalla hiuskiinteellä ja hiusöljyllä sekä kiiltovahalla.

Miten kotivärjäyksellä saa onnistuneen lopputuloksen?

Lue kotihiusväripakkauksen ohjeet huolellisesti ja noudata niitä. Muista, että hiusväri nappaa tiukimmin kiinni kuiviin ja huonokuntoisiin kohtiin. Se voi tehdä lopputuloksesta epätasaisen. Huomioi tämä värin vaikutusajassa: kuiville kohdille voi riittää lyhyempi värjäysaika. Myös sävyttävällä tehohoidolla voi sävyttää hiuksia. Mitä pidempi vaikutusaika, sitä voimakkaampi lopputulos.

Mikä on paras ensiapu huonokuntoisille hiuksille?

Hiusnaamio. Jos tukka on paksu ja karhea, maskiin voi sekoittaa hieman hoitoöljyä tehostamaan vaikutusta. Ohuttukkaisen kannattaa kokeilla nestemäistä tehohoitoa, kuten L’Oréal Paris Elvital Dream Length 8 Second Wonder Wateria. Se ei latista hiuksia.

Miten kuivashampoota kannattaa käyttää?

Kuivashampoota voi käyttää joko raikastamaan likaisia hiuksia tai tuomaan lisää tuuheutta. Tehokas tapa raikastaa hiuksia on suihkuttaa kuivashampoo hiuksiin yötä vasten illalla ja antaa sen vaikuttaa aamuun asti. Näin kuivashampoo ehtii imeä hiuksista ylimääräistä talia yön aikana. Harjaa hiukset aamulla ja muotoile. Lisää tuuheutta ja rakennetta hentoihin ja liukkaisiin hiuksiin saat, kun suihkutat kuivashampoota hiusten tyveen ja pituuksiin osioittain. Pöyhi hiukset käsin tuuheiksi ja harjaa mahdollinen näkyvä jauhe pois hiusten päälliosasta.

Kaikki tuotteet juurta jaksain hiusten hyvinvointiin saatavilla K-Citymarketeista.