Tiede on kaiken toimintamme ytimessä ja on ollut jo 110 vuoden ajan

Tiede on kaiken toimintamme ytimessä ja on ollut jo 110 vuoden ajan

Julkaistu 19.7.2022

Tiesitkö, että L'Oréal Paris brändin perusti tiedemies yli 110 vuotta sitten? "Science at Heart" sisältää pitkäaikaisen sitoumuksen tuoda sinulle innovatiivisimmat ja tehokkaimmat tuotteet.

LOP FI SCIENCE AT HEART KCM KUVITUSKUVAT w680px skin2 Revitalift Filler -seerumin 0,5% makro-hyalyronihappo auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti ja 1% mikro-hyaluronihappo auttaa täyteläistämään ihoa. Age Perfect Golden Age -päivävoide sisältää uutta patentoitua peony native cells ainesosaa, joka antaa ihollesi luonnollista, roosansävyistä hehkua!

LOP FI SCIENCE AT HEART KCM KUVITUSKUVAT w680px makeup

Lash Paradise -maskaran kukkaisöljyä ja ruiskukkauuttetta sisältävällä pehmeällä koostumuksella on hoitava vaikutus ja se tekee ripsistä pehmeän ja hyvin hoidetun tuntuiset. True Match Tinted Serum -meikkivoiteen koostumus sisältää 1% hyaluronihappoa ja se antaa iholle luonnollisen näköisen lopputuloksen sekä täydellisen nuden lookin. Granaattiomenaöljyä sisältävä Glow Paradise Balm-in-Lipstick -huulipuna saa huulet tuntumaan välittömästi ravituilta ja täyteläisemmiltä.

LOP FI SCIENCE AT HEART KCM KUVITUSKUVAT w680px hair2

Elvital Hyaluron Plump -hiustenhoitosarja sisältää hyaluronihappoa, joka imee itseensä 1000 kertaa painonsa verran vettä ja auttaa tekemään hiuksista täyteläisemmät. Excellence Universal Nudes -hiusvärin U-vivahde on ainutlaatuinen sekoitus toisiinsa sointuvia vivahteita, jotka antavat täyteläisen, luonnollisen näköisen värjäystuloksen.