Tuoksut miehille

Tuoksut miehille

Päivitetty 8.12.2021

Joulu on antamisen aikaa. Ilahduta lähimmäistäsi antamalla heille ikimuistoinen joululahja tuoksun muodossa. Tuoksut ovat pidettyjä ja klassisia lahjoja, joista löytyy valinnanvaraa jokaisen mieltymyksiin. Poimi alta täydellinen tuoksulahja miehelle!

David Beckham Bold Instinct Edt 30 ml on tyylikäs ja karismaattinen tuoksu miehelle, joka tietää mitä haluaa. Rohkean tasapainoinen tuoksu avautuu mehukkaan ananaksen ja nurmikkoisten laakerinlehtien raikkaalla yhdistelmällä. Sydäntuoksu paljastaa muskottipähkinän ja kanelin hienostuneen lämmön, joka yhdistyy harmonisesti makeaan häivähdykseen kardemummaa.

Bruno Banani Man’s Best EdT 30 ml on tuoksu klassiselle ja tyylikkäälle miehelle. Omenan, pomelon ja rosépippurin raikkaat sävyt sekoittuvat muskotin, kanelin ja kašmirpuun mausteisiin aromeihin.

Mexxin Fresh Man EdT 30 ml tuoksussa yhdistyvät metsäiset ja raikkaat tuoksunuotit. Mehukas passiohedelmä antaa tuoksulle ylellistä ja energistä raikkautta, joka yhdistyy lämpimiin muskottipähkinän ja meripihkan sävyihin. Varma valinta sporttiselle miehelle!

James Bond 007 EdT 30 ml on aseistariisuva tuoksu, joka houkuttelee luokseen. Tyylikkään puvun kaveriksi sopiva tuoksu hurmaa aromaattisuudellaan. Tässä miehisen raikkaassa tuoksukokonaisuudessa omena ja bergamotti yhdistyy vetiveriin, santelipuuhun ja kardemummaan.