Kauneus
UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

Luonnosta peräisin olevia raaka-aineita - parempaa ihonhoitoa sekä sinulle että ympäristölle.

UpCircle -brändin takana on mahtava ideologia. Kaikissa sarjan tuotteissa hyödynnetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka päätyisivät muutoin jätteeksi - kuten kahvinpuruja ja haudutetun chai-teen lehtiä. UpCircle antaa niille uuden tarkoituksen osana kosmetiikkaa, tarjoten parempaa ihonhoitoa sekä sinulle, että ympäristölle.

Sen lisäksi, että UpCirclen tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ne ovat myös vegaanisia, ja siten ne kuuluvat luonnollisesti K-Citymarketin vegaanivalikoimaan.

Kahvikuorinnat tuotekuva 680 logo2

Kahvikuorinnat

UpCircle Coffee Body Scrub with Peppermint -piparmintun tuoksuinen kahvikuorinta vartalolle sisältää merisuolaa, sheavoita ja kookosöljyä.

Vartalokuorinta kuorii iholta pois kuivan ihosolukon ja jättää ihon sileän ja raikkaan tuntuiseksi. Se sisältää paljon kofeiinipitoista kahvia, joka tehostaa mikroverenkiertoa ja auttaa vähentämään selluliittiä.

UpCircle Coffee Face Scrub, Citrus Blend - sitruksinen kahvikuorinta kasvoille sisältää ruusunmarjan, appelsiinin ja sitruunaverbenan öljyä, ja sopii kosteusköyhälle ja kuivalle iholle. Öljyt ravitsevat ihoa samalla kun kahvi kuorii iholta kuolleen ihosolukon.

Kuorinnan sisältämä kahvi on lontoolaisista artesaanikahviloista kerättyä huippulaadukasta Arabica-kahvia. Mietit varmaan, miksi UpCircle ei käytä mitä tahansa vanhaa kahvia? Koska raaka-aineet, joita tuotteissa käytetään, säilyttävät ominaisuutensa vielä senkin jälkeen, kun niistä on valmistettu kosmetiikkaa. Joten, mitä parempaa kahvia, sitä parempi kuorinta.

Kahvikuorinnoilla on Soil Association Cosmos Natural -luonnonkosmetiikan sertifikaatti.

Kahviöljyseerumi tuotekuva 680 logo

Kahviöljyseerumi

UpCircle Organic Facial Serum -luomu kahviöljyseerumi on intensiivisesti ravitseva kasvoseerumi, joka tehostaa kollageenimuodostusta ja auttaa säilyttämään ihon napakkuutta.

Kosteuttava seerumi sisältää kierrätetyistä kahvipavuista uutetun kahviöljyn lisäksi jojoba-tyrni- ja ruusunmarjaöljyä. C-vitamiini- ja antioksidanttipitoinen kahviseerumi häivyttää pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihonsävyä. Seerumilla on Soil Association Cosmos Organic -luomusertifikaatti.

Käytä aamuin illoin, joka yksinään tai päivä - ja yövoiteen alla. Vinkki! Kahviöljyseerumia voi myös käyttää partaöljynä.