Kauneus
Uudet Syoss Pure -tuotteet

Uudet Syoss Pure -tuotteet

Helli talvihiuksia uutuustuotteilla

Ympäristöystävällistä hiustenhoitoa

Hiustenhoito talvella on erityisen tärkeää, sillä kylmyys, kuiva ilma ja lämpötilavaihtelut rasittavat hiuksia. Uusien Syoss Pure –muotoilutuotteiden vegaaninen koostumus sekä hiustenhoitotuotteiden allergia- ja ympäristöystävällinen koostumus hellii sinua ja ympäristöä.
SYOSS Pure –hiustenhoitotuotteilla on ympäristöystävällisyydestä kertova EU Ecolabel –sertifiointi ja sen pakkaus on valmistettu 25 % kierrätetystä materiaalista. Syoss Pure tuoteperheen Fresh-shampoo ja -hoitoaine sopivat normaaleille hiuksille ja Volume volyymia tarvitseville hiuksille. Talvella pipon latistamat hiukset saavatkin Volume-tuotteista kaivattua ryhtiä ja rakennetta.

Syoss Pure -muotoilutuotteilla on vegaaninen koostumus. Syoss Pure Hold –hiuskiinne on hajusteeton ja Fresh-kuivashampoo antaa pitkäkestoista raikastusta hiuksille.

Vinkkejä kuivashampoon käyttöön:

  • Kuivashampoolla voit pidentää pesuväliä, raikastaa hiukset ja hiuspohjan vaikkapa treenin jälkeen
  • Kuivashampoota voi käyttää muotoilutuotteen tavoin tyvikohottajana ja antamaan rakennetta
  • Saat ilmavuutta ja rakennetta hiuksiin, kun suihkutat kuivashampoota hiusten tyveen ja hierot tuotetta hiuspohjaan sormin pää alaspäin
  • Kuivashampoolla saat hyvän kampauspohjan esim. letityksiin ja ponnari- sekä nutturakampauksiin, kun suihkutat kuivashampoota ensin hiusten tyveen ja harjaat sen kauttaaltaan hiusten pituuksiin

Syoss Pure ja hajusteeton hiuskiinne

Hajusteeton ja alkoholiton hiuskiinne sopii hyvin herkemmälle hiuspohjalle, hajusteherkille ja vähentää kemikaalikuormitusta. Hiuskiinteessä on keskivahva 3-tason pito. Hiuskiinnettä käytetään kampauksen kiinnittämiseen kun kampauspohja on ensin luotu muilla muotoilutuotteilla, esimerkiksi kuivashampoolla. Hiuskiinnettä ei kannata käyttää liikaa ja se tulee suihkuttaa hiuksiin sopivan etäältä kypäräefektin välttämiseksi.

Tutustu uutuuksiin omassa K-Citymarketissasi!