Valmiina juhlakauteen

Valmiina juhlakauteen

Päivitetty 19.11.2021

Säväytä talvikauden juhlissa uudenlaisella smokey eye -meikillä ja opi helpon, kuulaan juhlameikin salat.

1. Kietoudu ruusun, patsulin ja santelipuun tuoksuun. Elie Saab Le Parfum Royal EdP 29,90 €. 2. Aloita juhlavalmistelut jo yöllä ja kuori ihoa hellästi AHA-hapoilla. Lumene Valo Nordic-C Kirkastava yöseerumi 28,90 €. 3. Pese hiukset pehmeiksi luontoystävällisellä puna-apilashampoolla. Tuote on vegaaninen, biohajoava ja Cosmos Natural -sertifioitu. XZ Natura Hoitava Apila Shampoo 6,29 €. 4. Kostutettu meikkisieni takaa hehkuvan meikin. Kokeile meikkivoiteen ohella poskipunan levitykseen. Ibero Meikkisieni Pisara 4,50 €. 5. Juhlameikki näyttää parhaalta täyteläiseksi kosteutulla iholla. Garnier Skin-Active Hyaluronic Aloe Jelly -geelivoide 6,50 €. 6. Luonnolliset vai näyttävät kulmat? Tälläsaat väritettyä molemmat. Physicians Formula Slim Brow Pencil Taupe -kulmakynä 15,90 €.Tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit.

Miten tehdä helposti kuulas juhlameikki?

Kosteuta ihoa ja peitä sopivasti, niin meikki näyttää hehkeältä. Uudenlainen meikinpohjustaja toimii kosteuttavana kasvovetenä ja meikinkiinnityssuihkeena. Valitse meikkivoide, jolla on peitevoiteen ominaisuuksia, niin pärjäät yhdellä tuotteella. Kerrosta sitä peittoa kaipaaviin kohtiin. Täyteläistävä huulikiilto silottaa huulia ja antaa kauniin kiillon. Käytä sellaisenaan tai huulipunan päällä. Meikkaa kulmat kuntoon siveltimellä. Kulmaväriksi sopii myös ruskea mattaluomiväri.

PI1121 kauneus juhlameikki tuotteet 680

  1. L’Oréal Paris Brilliant Signature Plump Gloss 402 I Soar -huulikiilto 10,90 €.
  2. Physicians Formula The Essence of Healthy Toner & Setting Spray 18,90 €.
  3. Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation N45 Warm Almond -meikkivoide 19,50 €.

Tuotteet K-City-market tai valikoidut K-Citymarketit.

Sumusilmät uudella tavalla

PI1121 kauneus sumusilmat 680

Tuo smokey eye -meikkiin uutta twistiä korostamalla luomivärillä alaluomea. Kaiken A ja O on luomivärin huolellinen häivytys. Ruskea takaa pehmeän tuloksen. PI1121 kauneus sumusilmat tuotteet 680

  1. Lumene Bright Eyes Eyeshadow Duo 3 Rosy Twilight -luomiväri 13,90 €.
  2. L’Oréal Paris Lash Paradise Moonlight Black Brown -maskara 14,90 €.
  3. Ibero kulmakarvasivellin 4,50 €.

Tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit.

Alkuperäinen artikkeli julkaistu Pirkka 11/21 -lehdessä