Parhaat ideat pirteään vappumeikkiin

Parhaat ideat pirteään vappumeikkiin

Päivitetty 21.3.2022

Tee vapuksi hulvaton ja värikäs meikki, joka kuvastaa kevään suuren juhlan tunnelmaa! Unohda arkiset meikkirutiinit ja käytä väriä huulilla, luomilla ja poskillakin. Rajaa silmät näyttävästi, lakkaa kynnet villisti ja panosta myös hiuksiin.

Kuultava ja hyvä iho on minkä tahansa meikin perusta. Jos käytät muulloin hyvin hillitysti kasvomeikkiä, nyt on aika ottaa esiin helmiäinen kuultotuote. Korosta poskiluun yläosaa ja jatka siitä kohti silmän ulkonurkkaa sekä kulmakarvan yläpuolelle. Kasvoille voi levittää myös irtoglitteriä tuomaan ylimääräistä hehkua.

Muuten harmonista silmämeikkiä voi piristää käyttämällä värikästä luomiväriä tai useampia värejä. Irtoripset tai magneettiripset sopivat täydentämään vahvoja silmiä. Taivutathan ripsesi ennen ripsivärin tai irtoripsien lisäämistä, se avaa silmää kauniisti. Jos kaipaat kunnolla irrottelua, rajaa silmät rohkeasti.

Kun iho kuultaa ja hehkuu, ja luomet ovat näyttävät, huulimeikki voi olla hyvinkin näyttävä ja vahva. Toisaalta jos haluat rauhoittaa jonkun osan kasvoistasi, tee hillitymmät mattapintaiset huulet. Kostuta huulesi hyvin ennen huulimeikin tekoa ja lisää kosteuttavaa rasvaa pitkin juhlapäivää. Hyvin hoidetuilla huulilla puna pysyy pidempään parempana.

Muista: Myös vappumeikin tekoa voi harjoitella etukäteen!

Väriä myös kynsiin ja hiuksiin

Vappuna on lupa ilotella myös kynsimeikissä. Käytä erivärisiä lakkoja tai tee kynsiin graafisia, epäsymmetrisiä kuvioita. Säilytä maltti ja huolehdi, että ensimmäisenä käyttämäsi kynsilakka ehtii kuivua kunnolla ennen kuin lisäät toista väriä. Aluslakan käyttö on aina suositeltavaa, se suojaa kynttä värjäytymiseltä. Katso vinkit kestävään kynsilakkaukseen täältä.

Jos haluat olla rempseä ja hulvaton hiustesi suhteen, värjää tukka poispestävällä hiusvärillä. Pääasia, että laitat hiuksia ainakin hieman eri tavalla kuin tavallisena päivänä. K-Citymarketien kauneusosastojen laajasta valikoimasta löydät tuotteet vappumeikkiin. Kokeile näitä:

  • Lumene Nordic Noir -luomiväripaletin sävy ruusukulta sopii ihastuttavan pinkinhohtoisen silmämeikin tekoon. Voit käyttää useampia eri sävyjä ja silmien rajauksella tehdä katseesta intensiivisen.

  • Maybelline New York Color Sensational Made For All 379 Fuchsia for Me -huulipuna on täydellinen sävy vappuunkin. Levitä huulipunaa aivan huuliesi ulkoreunoille saakka, näin käytät koko huuliesi pinta-alan, etkä ohenna huultasi.

  • Essie 511 congrats! -kynsilakkaa voi levittää sellaisenaan tai toisen kynsilakan päälle tuomaan glitter-hehkua kynsille.

vappumeikki kuvitus 680