Värittäydy kevääseen – kynsi- ja silmämeikkivinkit IsaDoralta ja Mavalalta

Värittäydy kevääseen – kynsi- ja silmämeikkivinkit IsaDoralta ja Mavalalta

Julkaistu 13.4.2022

Keväällä luonto alkaa taas saada väriä ja auringon paisteen myötä mieli piristyy – tekee itsekin mieli laittaa kirkkaampia värejä päälle. Samoin käy myös kynsilakkoja ja meikkejä valitessa. Mavalan tämän kevään Color Vibe kausilakkakokoelma sykähdyttää voimakkailla väreillään, kun taas IsaDoran uutuus-ripsiväri 10sec High Impact Volume Lift & Curl Mascara taivuttaa ripset painovoimaa uhmaavalle kaarelle. Nappaa tästä inspiraatiota kevätkynsiin ja silmämeikkiin.

Väritä kynnet

Räväytä värien iloittelulla ja lakkaa jokainen kynsi eri väriseksi. Tässä käytetty sävyjä (vas. alkaen) 413 Red Red, 418 Party Pink, 415 Pushy Purple, 414 Grass Green ja 416 Mellow Yellow.

Mavala huhtikuu2022 680x500 lakkaus1

Jo pienellä yksityiskohdalla saa lakkauksen leikkisämmäksi. Lisää yksi tai useampi piste eri värillä.

Mavala huhtikuu2022 680x500 lakkaus2

Kahdellakin värillä saa aikaan voimallisen lakkauksen. Anna alemman sävyn (416 Mellow Yellow) kuivua hyvin ennen kuvion piirtämistä toisella sävyllä (417 Bold Blue). Voit käyttää kuvion piirtämiseen apuna teippiä tai kapeakärkistä sivellintä.

Mavala huhtikuu2022 680x500 lakkaus3

Mavala Color Vibe -kausikokoelman kynsilakat sisältävät siliciumia, joka hoitaa ja vahvistaa kynsiä.

Mavala huhtikuu2022 680x300 kokoelma

Silmämeikki IsaDora-tuotteilla

  1. Aloita silmämeikin teko pohjustamalla luomet Eye Primer -pohjustustuotteella. Se tasoittaa luomien pintaa ja ehkäisee myös ripsivärin tarttumisen yläluomeen, jos iho rasvoittuu helposti.

  2. Pohjustuksen kuivahdettua eli asetuttua levitä luomiväri. Pohjustus auttaa tässäkin, sillä se helpottaa luomivärin levittämistä ja häivyttämistä. Usein paras työkalu luomivärin levittämiseen on oma sormi puhtaana ja kuivana. Häivytyssivellintä voi käyttää pehmentämään luomivärin rajaa. Eyeshadow Quartet luomivärin käyttövinkit löytyvät pakkauksen QR-koodin takaa.

  3. Jos silmät vetistävät, suositellaan silmänrajaamiseen vedenkestävää silmänrajausta Glossy eyelineria. Nestemäinen eyeliner tekee rajauksesta intensiivisen ja pysyy hyvin paikallaan. Jos arastelet nestemäisen rajauksen tekemistä, harjoittele rohkeasti ja ota vanupuikot käyttöön. Kostealla vanupuikolla saa helposti rajausta siistittyä ennen kuin se kuivahtaa ja asettuu.

  4. Viimeistele silmämeikki vegaanisella 10sec High Impact Lift & Curl Mascaralla. Harja sekä koostumus on suunniteltu taivuttamaan, kohottamaan ja erottelemaan jokainen ripsi kauniille kaarelle – nopeasti ja vaivattomasti.

IsaDora huhtikuu2022 680x250 10sLift&Curl

Katso tästä IsaDora silmämeikki-tutoriaali: