Kauneus
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu kevään ja kesän 2020 kauneustrendeistä. Ihastu tuoreimpiin uutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset hyvinvoiviksi.

Luo Cannes-inspiroitunut meikki L´Oréal Paris -tuotteilla

Eksklusiivinen L´Oréal Paris Cannes -kokoelma on saapunut K-Citymarketin kauneusosastolle. Katso vinkit Cannesista inspiraationsa saaneeseen upeaan meikkiin.

Lue artikkeli ›

Lumene LÄHDE -kesäkampanja - rakkaudesta pohjoiseen luontoon

Osta kotimaista ja tue Suomen suoalueita. Lumene lahjoittaa jokaisesta 3.6.-28.7.2020 ostetusta LÄHDE-kampanjatuotteesta 50 senttiä Suomen luonnonsuojeluliiton Hiilipörssiin.

Lue artikkeli ›
  Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
  Katso merkkien saatavuus ›

  Palkitut NIVEA-tuotteet

  NIVEA voitti useita palkintoja, kun kauneustoimittajat valitsivat vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita ihon- ja vartalonhoitoon. Katso, löydätkö joukosta omia suosikkejasi tai jotain uutta meikkipussiin!

  Lue artikkeli ›

  Gua sha - Mitä se on ja miten se toimii?

  Kokonaisvaltainen, luonnollinen ihon- ja kehonhoito on villinnyt kauneusguruja ympäri maailmaa. Nappaa tästä vinkit Iberon uusien gua sha -tuotteiden käyttöön.

  Lue lisää ›

   Näin luot täydellisen hehkun iholle Australian Glow -tuotteilla

   Kun kesä on tuloillaan kalpea iho kaipaa väriä pintaan. K-Citymarketin kauneusosastolle rantautunut Australian Glow panostaa tehokkaiden ja ihoa hellivien itseruskettavien valmistamiseen sekä muovijätettä vähentävien pakkausten käyttöön.

   Lue artikkeli ›

   Hemmottele ja hoida kauneutta kotona

   Kun arki keskittyy kotiin, sitä saattaa yhtäkkiä huomata unohtaneensa meikata päiväkausiin ja hiustenpesustakin voi olla aikaa. Olisiko nyt aika ajella sääret, piilottaa juurikasvu, tehdä ihana kasvonaamio tai kokeilla curly girl -metodilla asuvatko hiuksissasi kenties salakiharat?

   Lue artikkeli ›

   Hemmottele hiuksiasi vegaanisella hiustenhoitomenulla

   Suosittu Garnier Fructis Hair Food -sarja laajenee uusilla shampoilla ja hoitoaineilla kokonaiseksi hiustenhoitorutiiniksi. Koe myös uusi Aloe Vera Hair Food, joka täydentää Hair Food -hiustenhoitosarjaa.

   Lue artikkeli ›