Kauneus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu syksyn 2019 kauneustrendeistä.

K-Citymarketin upea kauneuskuvasto on täällä! Ihastu meikkiuutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset juhlakuntoon. Kauneuskuvaston tarjoukset ovat voimassa 1.12.2019 asti.

Selaa digikuvastoa ›

Katso kauneuden tarjoukset ›

Osallistu myös upeisiin kilpailuihin, joissa voit voittaa 500 euron arvoisen Rimmel-tuotepaketin tai 290 euron arvoisen uniikin hopeisen Kalevala Korun korusetin.

Esittelyssä hoitavat ripsivärit

Haluatko maksimaalisen tuuheat ripset unohtamatta niiden hoitoa? Max Factorin uudet hoitavat ripsivärit auttavat ylläpitämään terveitä ja hyvinvoivia ripsiä.

Lue artikkeli ›
  Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
  Katso merkkien saatavuus ›

  UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

  UpCircle-sarjan tuotteissa hyödynnetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka päätyisivät muutoin jätteeksi - kuten kahvinpuruja ja haudutetun chai-teen lehtiä.

  Lue artikkeli ›
   Uudet Rimmel Lasting Matte -tuotteet pitävät ihosi raikkaana koko päivän. Lasting Matte -meikkivoiteella, -pohjustajalla ja peiteaineella saat samettisen pehmeän ja pitkäkestoisen pohjameikin!
   Katso vinkit ›

   Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide

   Lumenen uusi ja innovatiivinen LÄHDE Nordic Hydra Tehokosteuttava 24H geelivoide tuntuu iholla kevyeltä ja raikkaalta. Nopeasti imeytyvä geelikoostumus on täydellinen käytettäväksi myös ennen meikkiä.

   Lue artikkeli ›

    MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

    Ihon hyvinvointi alkaa hellävaraisista ja laadukkaista raaka-aineista. MOSSA kerää pohjoisesta luonnosta mehukkaimmat marjat, jotka ovat rikkaita vitamiinien, antioksidanttien ja ravintoaineiden lähteitä.

    Lue artikkeli ›

     Nivea Rice Scrubs -kuorintavoiteet

     Säännöllisesti tehtynä kuorinta on tärkeä osa ihonpuhdistusrutiineja, joilla iho saadaan uudistumaan sekä näyttämään hehkuvalta ja elinvoimaiselta. NIVEA on kehittänyt kolme erilaista Rice Scrubs -kuorintavoidetta: kuivalle ja herkälle iholle, normaalille iholle sekä sekaiholle.

     Lue artikkeli ›

     Physicians Formula

     Syksy on tuonut Physicians Formulan valikoimaan monta ihanaa uutuutta. Kaunein meikki syntyy hyvinvoivan ihon päälle ja saatavilla onkin nyt myös ihonhoidon tuotteita, jotka tukevat ihon terveyttä.

     Lue artikkeli ›