Kauneus
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu talven 2019-2020 kauneustrendeistä.

Ihastu talven tuoreimpiin uutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset hyvinvoiviksi.

Katso kauneuden tarjoukset ›

Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
Katso merkkien saatavuus ›

L´Oreal Paris -uutuuksilla intensiivistä kosteutusta ja ravitsevaa puhdistusta

L’Oréal Paris -uutuudet hemmottelevat talvi-ihoa hyaluronihappoa sisältävillä Revitalift Filler -uutuuksilla ja ikääntyvää ihoa ravitsevilla Age Perfect -puhdistustuotteilla.

Lue artikkeli ›

  Lumene-puhdistustuotteet pohjoisista luonnon raaka-aineista

  Lumenen uudistuneet puhdistustuotteet sisältävät entistä enemmän pohjoisia tehoaineita ja vegaaniset koostumukset ovat jopa 98% luonnollista alkuperää. Eri ihotyypeille sopivien Herkkä, Hellä, Kirkas ja Puhdas -sarjojen pakkaukset saavat myös uuden raikkaan pakkausilmeen.

  Lue artikkeli ›

  UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

  UpCircle-sarjan tuotteissa hyödynnetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka päätyisivät muutoin jätteeksi - kuten kahvinpuruja ja haudutetun chai-teen lehtiä.

  Lue artikkeli ›

   Hemmottele hiuksiasi vegaanisella hiustenhoitomenulla

   Suosittu Garnier Fructis Hair Food -sarja laajenee uusilla shampoilla ja hoitoaineilla kokonaiseksi hiustenhoitorutiiniksi. Koe myös uusi Aloe Vera Hair Food, joka täydentää Hair Food -hiustenhoitosarjaa.

   Lue artikkeli ›

   Tutustu uudistuneeseen Lumene CC-tuoteperheeseen

   Lumenen ikoninen CC-tuoteperhe on saanut uudet parannellut koostumukset sekä päivitetyt pakkaukset. Tuotteiden uudistetut koostumukset sisältävät hoitavia raaka-aineita, kuten ihon sävyä tasoittavaa pohjoista puolukkaa ja osa myös kosteuttavaa hyaluronihappoa.

   Lue artikkeli ›
    Uudet Rimmel Lasting Matte -tuotteet pitävät ihosi raikkaana koko päivän. Lasting Matte -meikkivoiteella, -pohjustajalla ja peiteaineella saat samettisen pehmeän ja pitkäkestoisen pohjameikin!
    Katso vinkit ›

    Rimmel Scandal’eyes -ripsivärit luovat katseen, joka saa aikaan skandaalin

    Oletko valmis luomaan itsellesi niin vaikuttavan katseen, että se aiheuttaa skandaalin? Rimmel Scandal’eyes -maskarat ovat luottoystäväsi silloin, kun haluat luoda unohtumattoman upean silmämeikin.

    Lue artikkeli ›