Kauneus
Kauneus

Kauneus

Anna hetki kauneudelle ja inspiroidu syksyn 2019 kauneustrendeistä.

Ihastu talven meikkiuutuuksiin, hemmottele iho hehkuvaksi ja hoida hiukset juhlakuntoon.

Katso kauneuden tarjoukset ›

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava 24H geelivoide

Lumenen uusi ja innovatiivinen LÄHDE Nordic Hydra Tehokosteuttava 24H geelivoide tuntuu iholla kevyeltä ja raikkaalta. Nopeasti imeytyvä geelikoostumus on täydellinen käytettäväksi myös ennen meikkiä.

Lue artikkeli ›

  Osallistu kauneuden kilpailuihin

  Nivea Rice Scrubs -kuorintavoiteet

  Säännöllisesti tehtynä kuorinta on tärkeä osa ihonpuhdistusrutiineja, joilla iho saadaan uudistumaan sekä näyttämään hehkuvalta ja elinvoimaiselta. NIVEA on kehittänyt kolme erilaista Rice Scrubs -kuorintavoidetta: kuivalle ja herkälle iholle, normaalille iholle sekä sekaiholle.

  Lue artikkeli ›
  Osa kauneusosaston meikki-, ihonhoito-, hiustenhoito- sekä hygieniatuotteista on saatavana vain valikoiduista K-Citymarketeista.
  Katso merkkien saatavuus ›

  Physicians Formula

  Syksy on tuonut Physicians Formulan valikoimaan monta ihanaa uutuutta. Kaunein meikki syntyy hyvinvoivan ihon päälle ja saatavilla onkin nyt myös ihonhoidon tuotteita, jotka tukevat ihon terveyttä.

  Lue artikkeli ›
   Uudet Rimmel Lasting Matte -tuotteet pitävät ihosi raikkaana koko päivän. Lasting Matte -meikkivoiteella, -pohjustajalla ja peiteaineella saat samettisen pehmeän ja pitkäkestoisen pohjameikin!
   Katso vinkit ›

   UpCircle Beauty - uudistuvan ihonhoidon edelläkävijä

   UpCircle-sarjan tuotteissa hyödynnetään luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka päätyisivät muutoin jätteeksi - kuten kahvinpuruja ja haudutetun chai-teen lehtiä.

   Lue artikkeli ›

    Esittelyssä hoitavat ripsivärit

    Haluatko maksimaalisen tuuheat ripset unohtamatta niiden hoitoa? Max Factorin uudet hoitavat ripsivärit auttavat ylläpitämään terveitä ja hyvinvoivia ripsiä.

    Lue artikkeli ›

     MOSSA - Pohjoista marjaenergiaa ihollesi

     Ihon hyvinvointi alkaa hellävaraisista ja laadukkaista raaka-aineista. MOSSA kerää pohjoisesta luonnosta mehukkaimmat marjat, jotka ovat rikkaita vitamiinien, antioksidanttien ja ravintoaineiden lähteitä.

     Lue artikkeli ›