Kesäkohde
Kesäkohteena K-Market

Kesäkohteena K-Market

Suomi on täynnä vierailemisen arvoisia helmiä. Persoonalliset kylät ja pitäjät ihastuttavat omalla ainutlaatuisuudellaan. Mitä jos tänä kesänä lähtisitkin tutustumaan Suomeen?

K-Market-logo-680x50

Käytä Plussa-korttia ja voit voittaa auton

Tänä kesänä Plussa-kortti on paras asuste! K-Marketista saa ainekset kesään sekä ripauksen jännitystä kaupan päälle: käyttämällä Plussa-korttiasi voit voittaa auton tai sähköpyörän. Lue lisää täältä >>

Kauppias kesäoppaanasi

Suomi on tuhansien järvien ja vielä useampien nähtävyyksien maa! Uniikit kylät, viehättävät taajamat ja kummalliset paikalliset nähtävyydet ihastuttavat kotimaanmatkailijaa maan jokaisessa kolkassa. Mitäpä jos tänä kesänä lähtisitkin siis tutustumaan Suomeen?

K-Market on sinun lähikauppasi - missäpäin Suomea kuljetkaan. Paikallinen elämä näkyy erityisesti lähikaupassa. Paikallisuus on meille K-Marketissa sydämen asia ja alueiden paikalliset erikoisuudet ja ihmiset muokkaavat jokaisesta paikkakunnasta ja K-Marketista tutustumisen arvoisen. Haluamme kannustaa jokaista tutustumaan ainutlaatuisiin kohteisiin, jotka saattavat sijaita yllättävänkin lähellä. Kauppiaat ovat paikallisen elämän asiantuntijoita. Älä siis epäile kysyä henkilökunnalta suosituksia alueen kuuluisimmista herkuista tai parhaista piknikpaikoista.

Kesäkohteena Sonkajärvi

Tässä kylässä kannetaan kesäisin akkoja ja nautitaan maan parhaita vietnamilaisia kevätkääryleitä. Alueella on viehättäviä luonto- ja kulttuurikohteita, muun muassa Jyrkänkoski, joka on tiettävästi erinomainen perhokalastuspaikka. Patikoijaa ilahduttaa Volokinpolku, joka on niin ikään Jyrkällä sijaitseva 30 kilometriä pitkä luontopolku. Käännä nokka kohti Savoa ja ota suunnaksi Sonkajärvi.

Lue artikkeli ›
  Roihuvuori tunnetaan kirsikkapuiden kukkaloistosta, yhteisöllisistä juhlistaan sekä katutaiteestaan. Taannoin kaupunginosassa tippui ilmiöksikin noussut hedelmäpommi – palvelevan lähikaupan hevilaatikko. Oiva ja alati muuttuva eväs vaikkapa piknikille!
  Lähellä olevan hyvän lähteelle ›

  Kesäkohteena Ruukki

  Ruukki on pieni ja idyllinen maalaiskylä Pohjois-Pohjanmaalla, jossa jokainen saa olla oma kummallinen itsensä. Täällä käydään kaupassa traktorilla kumisaappaat jalassa ja syödään kuuluisia rössypottuja. Ruukista löytyy yhtä monta tarinaa kuin asukastakin. Ota kesäkohteeksi Ruukki!

  Lue artikkeli ›
   Joko olet kuullut Mutti-markkinoista? Sievin hurmaavat markkinat tuovat ihmiset yhteen. Selvitä samalla mitä on 'mutti', josta tapahtuma saa nimensä ja kipaise palvelevassa lähikaupassa ostamassa viemisiksi toista paikallista herkkua Sievin punaista heraa.
   Tutustu Suomen sievimpään kyläkauppaan ›

   Kesäkohteena Savitaipale

   Mökkikunta Savitaipale sijaitsee Etelä-Karjalassa Saimaan sylissä. Savitaipale on aktiiviurheilijan paratiisi - kauniiden retkeilyreittien lisäksi Savitaipaleella voi nauttia melonnasta, painballista, tenniksestä, kalastuksesta, Kärnäkosken linnoituksesta ja vaikka mistä muusta! Savitaipaleen monipuolisen kesäpuuhatarjonnan lisäksi kylän vetonaulana toimii vuosittain järjestettävät polkuformulakisat sekä K-Market Savitaipaleesta saatava maukas lähellä tuotettu Ostolan rieska, jota tullaan hakemaan jopa pääkaupungista asti!

   Lue artikkeli ›
    Kesän ehdoton bucket list -merkintä on Tervolan maalaisidyllissä kyläläisten yhdessä järjestämät Ämpäripääpäivät. Nauti aidosta yhteisöllisyydestä ja kotoisesta kyläkauppatunnelmasta unohtamatta tuliaisia – maankuulua Lapin puikulaa ja aitoa Pihkavoijetta!
    Tutustu kyläkauppaan ja sen antimiin ›

    Kesäkohteena Nauvo ja Korppoo

    Saaristoloma mielessä? Ota kesäkohteeksi Turun saaristo! Ainutlaatuinen saaristoluonto vetää kesäisin puoleensa turisteja niin Suomesta kuin Ruotsista. Heinäkuussa Nauvossa ja Korppoossa on pari viikkoa ihan “hurja meininki”, kun 3000-4000 lomailijaa saapuu viettämään unelmiensa kesää. Veneretkieväät ja muut herkut haetaan Nauvon ja Korppoon K-Marketeista, joissa saariston lähiruokaa on runsaasti saatavilla. Kaupoista löytyy paikallista perunaa, paikallisten pyytämää savustettua kalaa, Ahvenanmaalta toimitettuja juomia, leipää, kalaa ja muita saariston herkkuja. Vi ses i skärgården!

    Lue artikkeli ›

     Ota kesällä kohteeksi K-Market - voit voittaa auton ja monia muita palkintoja

     Haluatko olla uuden Volkswagen Golfin onnellinen omistaja? Arvomme kesän aikana peräti neljä autoa sekä kahdeksan tuliterää sähköpyörää. Jokainen asiointi, jonka yhteydessä on käytetty Plussa-korttia, toimii arpana.

     Lue lisää ›
     I Nykarleby, som var länge Finlands minsta stad, ordnas Finlands största utomhusloppmarknad – en riktig folkfest som måste upplevas. Besök också den sympatiska lilla butiken i den här sympatiska lilla staden, som naturligtvis öppnar kl 6:02 på vardagarna.
     Läs mer ›

     Kesäkohteena Himanka

     Himanka on Kalajoen kuntaan kuuluva kylä Pohjanmaan rannikolla, jossa ihmiset välittävät aidosti. Himangan hittituotteita ovat paikallinen peruna ja paistopistetuotteet, joita kauppias toimittaa tarvittaessa myös suoraan asiakkaan kotiovelle. Täällä kannattaa turistin tutustua ainakin Perämeren kauniisiin rantoihin ja Himangan kotiseutumuseoon.

     Lue artikkeli ›

      Kesäkohteena Kangasniemi

      Oletko käynyt Suomen kauneimmalla kunnalla? Suomen kauneimmaksi kunnaksi valittu Kangasniemi sijaitsee keskellä kauneinta järvi-Suomea ja tarjoaa vierailijoilleen kaikenlaista kesäkivaa. Ytimessä ovat yrittäjät, joiden ansiosta Kangasniemen suvi on täynnä tekemistä. Kyliltä löytyy jos jonkinmoista kesäkahvilaa, taidenäyttelyä ja kirpputoria. Myös kauppiaat järjestävät joka vuosi K-Market Puulantorin pihalla Heinähässäkkä -nimisen kesätapahtuman. Tule ja rakastu Kangasniemeen!

      Lue artikkeli ›