Kesäkohteena K-Market

Kesäkohteena K-Market

Suomi on täynnä vierailemisen arvoisia helmiä. Persoonalliset kylät ja pitäjät ihastuttavat omalla ainutlaatuisuudellaan. Mitä jos tänä kesänä lähtisitkin tutustumaan Suomeen?

K-Market-logo-680x50

Käytä Plussa-korttia ja voit voittaa auton

Tänä kesänä Plussa-kortti on paras asuste! K-Marketista saa ainekset kesään sekä ripauksen jännitystä kaupan päälle: käyttämällä Plussa-korttiasi voit voittaa auton tai sähköpyörän. Lue lisää täältä >>

Kauppias kesäoppaanasi

Suomi on tuhansien järvien ja vielä useampien nähtävyyksien maa! Uniikit kylät, viehättävät taajamat ja kummalliset paikalliset nähtävyydet ihastuttavat kotimaanmatkailijaa maan jokaisessa kolkassa. Mitäpä jos tänä kesänä lähtisitkin siis tutustumaan Suomeen?

K-Market on sinun lähikauppasi - missäpäin Suomea kuljetkaan. Paikallinen elämä näkyy erityisesti lähikaupassa. Paikallisuus on meille K-Marketissa sydämen asia ja alueiden paikalliset erikoisuudet ja ihmiset muokkaavat jokaisesta paikkakunnasta ja K-Marketista tutustumisen arvoisen. Haluamme kannustaa jokaista tutustumaan ainutlaatuisiin kohteisiin, jotka saattavat sijaita yllättävänkin lähellä. Kauppiaat ovat paikallisen elämän asiantuntijoita. Älä siis epäile kysyä henkilökunnalta suosituksia alueen kuuluisimmista herkuista tai parhaista piknikpaikoista.

Mihin ikinä reissaatkaan, lähes 800 K-Marketia palvelee sinua matkasi varrella

Katso kauppahausta, mikä kaupoista on matkasi varrella!

Ota kesällä kohteeksi K-Market - voit voittaa auton

Haluatko olla uuden Volkswagen Golfin onnellinen omistaja? Arvomme kesän aikana peräti neljä autoa sekä kahdeksan tuliterää sähköpyörää. Jokainen asiointi, jonka yhteydessä on käytetty Plussa-korttia, toimii arpana.

Lue lisää ›

Leivonnaiset mökkikeittiössä

Mökin kahvihetki on ihana viettää laiturilla, varpaita vedessä heilutellen. Helposti, oikaisten ja ilman turhan monimutkaista välineistöä syntyvät leivonnaiset onnistuvat myös mökkikeittiössä. Valmiilla kakkupohjilla, hillolla ja tuoreilla marjoilla saat jo loihdittua kesäisen jälkiruoan kahvin kaveriksi.

Lue artikkeli ›