Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Kiehtovat Finlayson Taivasmuumi-tuotteet K-Marketista

Kiehtovat Finlayson Taivasmuumi-tuotteet K-Marketista

Mystistä tunnelmaa kotiin Finlaysonin Taivasmuumi-pussilakanoilla ja -pyyhkeillä sekä -kassilla! Omasta K-Marketistasi nyt edulliseen hintaan -40 % Plussa-kortilla.

K-Market-logo-680x50

Finlaysonin lumoavat Taivasmuumi-kuosin pussilakanat ja pyyhesetit edullisesti omasta K-Marketistasi. Etu voimassa 1.1.2020 asti Plussa-kortilla.

KATSO LISTA TUOTTEITA MYYVISTÄ K-MARKETEISTA.

Taivasmuumi-kuosi on saanut vaikutteensa Muumipeikko ja Pyrstötähti –tarinasta. Tunnelma tuotteissa on kaunis ja mystinen. Joku voisi sanoa, että hieman unenomainen. Mutta siitähän useimmiten nukkumaan mentäessä lienee kyse.

photari-fiiliskuva

Taivasmuumi-kampanjatuotteet:

Taivasmuumi-pussilakanasetti 150x210 cm + 50x60 cm | hinta 34,14 € Plussa-kortilla

(norm. 56,90 €)

Taivasmuumi-pussilakanasetit ovat valmistettu 100 % luomupuuvillasta ja tuotteet ovat GOTS-sertifioitu, joka takaa tekstiilin ekologisuuden ja eettisyyden. Settien väreinä ovat tummansininen/aqua tai tummansininen/viininpunainen.

Pussilakanat

Taivasmuumi-pyyhesetti 50x70 cm ja 70x140 cm | hinta 29,94 € Plussa-kortilla

(norm. 49,90 €)

photari-fiiliskuva 2

Taivasmuumi-pyyhesetit sisältävät kaksi pyyhettä ja ne on valmistettu 100 % puuvillasta. Settien väreinä ovat punainen tai sininen. Joululahjavinkki!

Pyyhkeet

Taivasmuumi-kassi 36x42 cm | hinta 9,54 € Plussa-kortilla

(norm. 15,90 €)

Erinomaisesti uudeksi ostoskassiksi soveltuva tuote on väriltään tummansininen/aqua. Kassi on kaksipuolinen, jossa toisella puolella on enemmän hahmoja ja toisella puolella 1-2 hahmoa riippuen kangasraportista.

taivasmuumi-kassi

Kampanjatuotteet myynnissä K-Marketeissa 1.1.2020 asti.