K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.

Kilpailusäännöt - Magic Silver

1. Järjestäjä

Hopeajaloste Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Kauksaarentie 2

13800 Katinala

Arvonnan toteuttaja:

Kesko Oyj, Helsinki

Y-tunnus 0109862-8

PL 1, 00016 Kesko

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt voivat osallistua arvontaan. Arvonnan Järjestähän ja toteuttajan sekä muiden sellaisten yhtiöiden työntekijät, jotka ovat tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa eivät saa osallistu arvontaan. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

3. Osallistusmisaika

Arvonta alkaa 18.11.2021 ja päättyy 21.11.2021. (jäljempänä ”Arvonta-aika”)

4. Arvontaan osallistuminen ja sen kuvaus

Kohdassa 2. määritelty osallistuja voi arvonta-aikana osallistua arvonta-aikana osallistua arvonnan toteuttajan hallinnoimaan arvontaan K-Citymarketin Facebook-sivulla. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla K-Citymarketin Facebook-sivulla julkaistua arvontapäivitystä. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä ostamista.

5. Palkinnot

Arvotaan palkintona Magic Silver -hopeakoruja yksi jokaisesta hintaryhmästä (A, B, C ja D). Palkinnon arvo n. 70€. Palkinnot arvotaan viimeistään 28.11.2021 ja voittajille ilmoitetaan voitosta joko päivityksen kommenttikentässä ja/tai yksityisviestillä. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Voittajilla on viikko (7 päivää) aikaa vahvistaa voittonsa arvonnan suorittamisen jälkeen. Mikäli ensimmäinen arvottu voittaja ei vahvista voittoaan edellä mainittuun ajankohtaan mennessä, arvonnan toteuttajalla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto on henkilökohtainen, sitä ei voi jälleenmyydä, sitä ei voi muuttaa rahaksi eikä sillä ole takaisinmaksuarvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon vastaanottamiseen tai käyttöön. Arvonnan Järjestäjän kokonaisvastuu kutakin arvonnan osallistujaa kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen kokonaisarvoa. Arvonnan Järjestäjä maksaa palkinnoista maksettavan mahdollisen arpajaisveron.

6. Vastuu teknisistä ongelmista

Arvonnan toteuttaja ei ole vastuussa teknisistä ongelmista johtuvista arvonnan osallistujien osallistumisesteistä.

7. Sääntöjen vastaiset osallistumiset

Arvonnan Järjestäjällä ja toteuttajalla on oikeus sensuroida ja poistaa K-Citymarketin arvontapäivityksen kommentteja, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäasiallisia. Jos arvonnan osallistujaa on syytä epäillä vilppistä tai osallistumisesta arvotaan muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

8. Henkilötietojen käsittely ja viestintä Järjestäjä ja toteuttaja keräävät ja käsittelevät osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.

9. Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan Järjestäjän sekä toteuttajan päätöksiä. Arvonnan Järjestäjä ja toteuttaja pidättävät itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja kohdassa 7. mainittujen osallistujien hylkäämiseen. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Facebook ei vastaa K-Citymarketin Facebook-arvonnasta millään tavoin.