Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.

Autojahdin säännöt

  1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä:

Kesko Oyj/Neste K PL1 00016 Kesko

Arvonnan toteuttaja: Kesko Oyj PL1 00016 Kesko

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita lukuun ottamatta Kesko Oyj:n henkilökuntaa sekä arvonnan toteuttamiseen osallistuvia Kesko Oyj:n työntekijöitä. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 1.12. - 31.12.2020 välisenä aikana yksi Neste K -palveluaseman sisälle maksettu ostos tai tankkausautomaatille maksettu polttoaineostos käyttäen K-Plussa-korttia. Kertaostoksen arvo tulee olla vähintään 10 euroa. Tämän jälkeen kampanja-aikana tehdyistä ostoksista ja tankkauksista kertyy jokaisesta yksi lisäarpa ostoskertaa kohden. Arvontaan osallistuvia ostoksia voi kerryttää vain Neste K –asemilla.

  1. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 1.12. – 31.12.2020 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

  1. Osallistuminen

Osallistua voi ostamalla tai tankkaamalla vähintään 10 eurolla 1.12. – 31.12.2020 välisenä aikana Neste K asemalla ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla.

  1. Arvonta

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi 1 kpl Volkswagen Golf Style eHybrid 150 kW PHEV DSG-automaatti -mallisen henkilöauton. Palkinnon arvo on noin 35 590 €.

Yksi vähintään 10 euron arvoinen ostos tai tankkaus kampanja-aikana, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti, toimii yhtenä arpana. Tämän jälkeen kampanja-aikana tehdyistä ostoksista ja tankkauksista kertyy jokaisesta yksi lisäarpa ostoskertaa kohden.

Kesko Oyj järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 4.1.2021.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä esim. sosiaalisessa mediassa.

Kesko Oyj maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto luovutetaan voittajalle erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella 15.1.2021 mennessä, arvotaan uusi voittaja 18.1.2021. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 29.1.2021 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

  1. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kesko Oyj:n, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyyntipisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Kesko Oyj ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

  1. Henkilötietojen käsittely:

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

  1. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Kesko Oyj:n kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Rekisteriseloste