Kilpailut
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Etsi kadonnut tonttu ja voita 100€ lahjakortti!

Etsi kadonnut tonttu ja voita 100€ lahjakortti!

Punalakkinen tonttu on hiippaillut piiloon K-Ruoan joulusivuille, ja tarkkailee piilostaan joulureseptejä selaavia. Löydä tonttunen, ja pääset osallistumaan arvontaan!

Tonttu voi tulla ikkunan taa..

Tai sitten nettisivuille kurkkimaan! Vikkelä tonttu livahti piiloon joulusivuillemme, ja kaipaamme nyt apua sen löytämiseen. Kilpailu on voimassa 3.-16.12.

Kaikki tontun löytäneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona arvotaan 5 kpl 100€ K-lahjakortteja.

Näin osallistut:

  1. Tämän sivun kansikuvassa näkyvä tonttu piileskelee jollakin joulusivuistamme - vinkki: tonttu tykkää makeasta!
  2. Löytäessäsi tontun klikkaa sitä, ja pääset osallistumaan arvontaan
  3. Mene nyt joulusivuillemme (k-ruoka.fi/joulu) ja aloita tonttujahti!

joulupukki kuvitus

Kilpailun säännöt

1. Arvonnan järjestäjät
Kesko Oyj PT Markkinointi
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua etsimällä tontun K-Ruoka.fi -joulusivustolta ja täyttämällä omat yhteystietonsa mahdollisen palkinnon postittamista varten arvontalomakkeelle aikavälillä 3.-16.12.2018. Arvontaan osallistutaan täyttämällä ja lähettämällä lomake.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

3. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 18.12.2018.Palkinnot toimitetaan postitse voittajien ilmoittamien postiosoitteiden mukaan. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

4. Palkinnot
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi (5) 100 euron K-lahjakorttia. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on viisisataa (500) euroa.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

7. Arpajaisvero
Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

8. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.