Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.

Instagram-kilpailun säännöt

Osallistu Pirkka-kesäkilpailuun Lakon Instagramissa @officiallakko ja voita K-lahjakortteja!

SÄÄNNÖT

  1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj / PT Markkinointi PL1 00016 Kesko

  1. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voi osallistua 14.-19.6.2019 välisenä aikana kommentoimalla Lakon Instagram-postaukseen, jossa arvonnasta on kerrottu.

Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

  1. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 24.6.2019. Palkinnot postitetaan viikolla 27/2019 voittajien ilmoittamien postiosoitteiden mukaan. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, niin palkinto voidaan arpoa uudelleen.

  1. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi (5) kolmenkymmenen (30) euron K-lahjakorttia. Palkintojen yhteenlaskettu arvo on sataviisikymmentä (150) euroa.

  1. Palkintoihin liittyvät ehdot

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

  1. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

  1. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin. Voittajan nimi voidaan kuitenkin julkaista Lakon Instagram-tilillä.