K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.

MTS-arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj / K-Ruokamediat
Mannerheimintie 117
00280 Helsinki

  1. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistut täyttämällä kyselyyn omat yhteystietosi palkinnon postittamista varten arvontalomakkeelle ja lähettämällä lomakkeen Lähetä-nappia painamalla. Arvontaan osallistuvat 24.5.-30.5.2019 lähetetyt lomakkeet.
Palkinnon arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka sallivat henkilötietojensa käsittelyn. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

  1. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon luovutus

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken 3.6.2019. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse, ja palkinnot toimitetaan postitse voittajien ilmoittamiin postiosoitteisiin. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa olevaan osoitteeseen.

  1. Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3) K-lahjakorttia. Yhden palkinnon arvo on 50 €.

  1. Palkintoihin liittyvät ehdot

Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon euromääräiseen arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

  1. Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä vastaa näistä palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

  1. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajan nimi voidaan julkaista Keskon hallinnoimilla Facebook-sivuilla tai netti- ja mobiilisivuilla.

Rekisteriseloste