NOCCO - voita matka NHL-peliin

NOCCO - voita matka NHL-peliin

Haluaisitko päästä Torontoon katsomaan Rasmus Ristolaisen peliä? Unelmasi voi olla nyt virkistävän NOCCO-virvoitusjuoman päässä!

K-Market-logo-680x50

Voita matka Torontoon katsomaan Rasmus Ristolaisen peliä!

Osta NOCCO-kampanjatuotteita ja käytä oston yhteydessä Plussa-korttia niin osallistut automaattisesti arvontaan! Voit osallistua myös somessa, joten laita NOCCO Finlandin Instagram-tili viimeistään nyt seurantaan!

Mikä on NOCCO?

Huippusuosittu NOCCO (No Carbs Company) on funktionaalinen virvoitusjuoma, jossa yhdistyvät mainio maku, sokerittomuus ja funktionaaliset raakaa-aineet. Juomat sopivat mainiosti kiireiseen arkeen ja treeneihin. NOCCO sisältää BCAA-aminohappoja ja vitamiineja ja se on hiilihapotettu virkistävän nautinnon takaamiseksi. Tuotteita on saatavilla sekä kofeiinilla että ilman.

Aloita uusi vuosi Passionhedelmällä!

Uusi NOCCO BCAA Passion on täällä! Raikas ja hedelmäinen virvoitusjuoma sisältää sisältää BCAA-aminohappoja (haaraketjuiset aminohapot),vihreän teen EGCG:tä, kofeiinia ja peräti kuutta eri vitamiinia! Juoma on sokeriton ja se on makeutettu sukraloosilla. Uutuusmaun löydät yksinoikeudella K-kaupastasi.

KM Nocco promo banneri verkkosivuille 680x250

Säännöt

 1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä: Lejos Oy, Finland Keilaranta 10 E 02150 Espoo Puh. 020 741 3800 (arkisin 8-16) Kuluttajapalvelut asiakaspalaute@lejos.fi

Arvonnan toteuttaja: Kesko Oyj, K Digital PL1 00016 Kesko

 1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, luonnolliset henkilöt, jotka ovat yksityiseen kotitalouteen liitetyn K-Plussa-kortin haltijoita. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole K-Market Oy:n, Kesko Oyj:n ja K Digitalin henkilökunnalla sekä niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Yrityskortilla ei voi osallistua. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 3.1.-27.1.2019 ajanjaksolla kampanjaan kuuluvan tuotteen oston rekisteröiminen K-Plussa-kortilla K-Market-ketjun myymälässä, pois lukien Neste K –asemat. Osallistua voi myös osoitteessa instagram.com/noccofinland nocco.fi/passionforhockey/

Arvontaan osallistuu seuraavilla tuotteilla:

EAN-koodi Tuotenimi

7340131600292 Nocco BCAA Caribbean 0,33l tlk

7340131600667 Nocco BCAA Carnival 0,33l tlk

7340131600254 Nocco BCAA omena 0,33l tlk

7340131601404 Nocco BCAA passion 0,33l tlk

7340131605013 Nocco BCAA persikka 0,33l

7340131601015 Nocco BCAA päärynä 0,33l

7340131600308 Nocco BCAA tropical 0,33l tlk

7340131608014 Nocco FOCUS cola 0,33l

7340131600698 Nocco FOCUS melon crush 0,33l tlk

Mikäli asiakas ei salli ostojen tuotekohtaista rekisteröintiä, asiakas ei voi osallistua arvontaan.

 1. Osallistumisaika

Osallistumisaika on 3.1.-27.1.2019 välisenä aikana ellei toisin ilmoiteta.

 1. Osallistuminen

Osallistua voi ostamalla 3.1.-27.1.2019 K-Marketin myymälöissä minkä tahansa edellä mainitun kampanjatuotteen ja rekisteröimällä ostoksen K-Plussa-kortilla. Osallistuminen tapahtuu automaattisesti, kun rekisteröi ostoksensa K-Plussa-kortilla. Osallistua voi myös osoitteessa instagram.com/noccofinland nocco.fi/passionforhockey seuraamalla @noccofinland, postaamalla NOCCO Passion-aiheisen kuva omalle IG-tilille ja tägäämällä kaveri.

 1. Arvonta

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi matkan NHL-otteluun kahdelle. Palkinnon arvo on noin 3000 euroa per henkilö. Yhteensä noin 6000 euroa.

Palkintoon sisältyy:

 • Lennot kahdelle Torontoon Kanadaan (meno-paluu) Team NOCCOn kanssa
 • Kolmen yön majoitus
 • Liput Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs –matsiin
 • Tapaaminen Rasmus Ristolaisen kanssa

Ehdot

 • NOCCOn ja Rasmus Ristolaisen kanssa sovitetut matkustuspäivämäärät maaliskuussa 2019. Palkintomatkan matkustusajankohdat perustuvat saatavuuteen ja ne selvitetään voittajalle NOCCOn toimesta.
 • Palkintoon ei sisälly mahdollisia liittymälentoja tai kuljetuksia lentokentälle/kentältä.
 • Osallistujan on oltava täysi-ikäinen.
 • Mahdolliset muut kustannukset, kuten matkat lentokentälle, vakuutukset, viisumi ym. eivät sisälly palkintoon.
 • NOCCO ei vastaa viisumin hankkimisesta.
 • Kilpailuaika on 3.1.-27.1.2019.
 • Kilpailun järjestää Vitamin Well AB sivuliike Suomessa, Lejos Oy Finland.
 • Palkintomatkaa ei voi vaihtaa rahaksi. Matkaa ei voi siirtää tai antaa toiselle henkilölle.
 • NOCCOlla on oikeus peruuttaa palkinto, mikäli palkinnon voittajan ja/tai tämän seurueen käytös tai muu toiminta koetaan vahingolliseksi NOCCOn liiketoiminnan kannalta.

Kukin kuitti, jossa maksamisen yhteydessä on rekisteröity K-Plussa-kortti ja ostettu yllä mainittuja kampanjatuotteita, toimii yhtenä arpana. Sama henkilö voi osallistua useamman kerran.

Kesko Oyj/ K Digital arpoo voittajan arvonnan järjestäjän Lejos Oy, Finlandin lukuun ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 1.2.2019. Kesko Oyj / K Digital pyytää voittajalta luvan henkilötietojen luovutukseen Lejos Oy, Finlandille palkinnon luovutusta varten.

Hyväksyessään palkinnon vastaanottamisen voittaja suostuu siihen että, hänen nimensä, kuvansa ja asuinpaikkakuntansa voidaan julkaista järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä.

Kesko Oyj / K Digital toimittaa voittajan nimen ja yhteystiedot Lejos Oy, Finlandille. Lejos Oy, Finland maksaa arpajaisveron. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisena hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta K-Plussa-asiakastiedostossa olevilla puhelinnumerolla tai sähköpostilla tai Instagram-viestillä 11.2.2019 mennessä, arvotaan uusi voittaja 12.2.2019. Mikäli uutta voittajaa ei tavoiteta 20.2.2019 mennessä, kyseistä voittoa ei enää luovuteta ja uutta voittajaa ei enää arvota.

 1. Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Lejos Oy, Finlandin, arvonnan yhteistyökumppanit, osallistuvat vähittäismyynti¬pisteet tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen.

Lejos Oy, Finland ja Kesko Oyj / K Digital eivät vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen.

 1. Henkilötietojen käsittely: Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kesko Oyj noudattaa tiukasti säänneltyä vaitiolovelvollisuutta. Yksittäistä henkilöä koskevat tiedot ilmoitetaan ainoastaan lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esimerkiksi henkilön omasta tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

 2. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Lejos Oy, Finlandin kirjallista lupaa.

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kesko Oyj, Helsinki
Y-tunnus 0109862-8
PL 1, 00016 KESKO

Tämän palvelun osalta voit olla yhteydessä rekisterinpitäjään seuraavilla tavoilla: Sähköpostilla: tietosuojakysely@kesko.fi

Puhelimitse: 010 19 8604, ma-pe 9-21 ja la 10-15, puhelun hinta on paikallisverkkomaksu tai matkapuhelinmaksu.

2. Mitä tietoja käsittelemme?

Tässä rekisterissä käsittelemme arvonnan tai kilpailun aiheesta riippuen seuraavia henkilötietojasi:

Nimi ja yhteystiedot
Esim. nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka Asiakkaan tunnistetiedot
Esim. Plussa-kortin numero, asiointia koskevat tiedot, kuten ostopaikka ja asiointipäivä Käytetyn laitteiston ja selaimen versio-, asetus-, tunniste- sekä verkkoselailutietoja
Kielivalintasi
Antamasi kilpailuvastaukset Ketjutoiminnan toteuttamiseen tarvittavia tietoja
Esim. osallistumiset ketjujen tai yhteistyökumppanien järjestämiin kilpailuihin tai tilaisuuksiin

3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?

Tässä rekisterissä käsittelemme Keskon päivittäistavaratoimialan toteuttamien erilaisten arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämiämme henkilötietoja.

Arvontojen ja kilpailujen yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajaan ja palkita tällä tavoin arvontaan tai kilpailuun osallistuneita henkilöitä. Kulloinkin antamasi tiedot (esim. henkilötiedot, antamasi vastaukset kyselyissä tai tutkimuksissa, verkkoselailutiedot) voidaan yhdistää Plussa-asiakastietoihisi ja analyysin tuloksia voidaan käyttää K-ruokakauppojen, Keskon ja sen tytäryhtiöiden liiketoiminnan kehittämiseen, markkinoinnin tai asiakaspalvelun toteuttamiseen ja tilastointiin.

Henkilötietojesi käsittely on tarpeen oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi. Katsomme, että meillä on oikeutettu etu käsitellä arvonnan tai kilpailun yhteydessä meille antamiasi tietoja palvelun toteuttamiseen, toteuttamisen kannalta tarvittavaan yhteydenpitoon sekä liiketoimintaamme asiakaslähtöisempään kehittämiseen. Tietojen käsittely ja analysointi mahdollistaa kohdistettujen ja räätälöityjen hyödykkeiden tai etujen tarjoamisen sinulle sekä liiketoimintamme palveluiden laadun parantamisen.

4. Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi palveluissamme seuraavasti:

Arvontaan osallistuneiden henkilöiden tietoja säilytetään kolme kuukautta arvonnan päättymisen jälkeen. Palkittujen voittajien tietoja säilytämme arvontaverolainsäädännön mukaisesti kuluvan vuoden ja sitä seuraavien viiden vuoden ajan. Kirjanpitomme tositeaineistoon sisältyviä tietoja säilytämme kuluvan vuoden ja sitä seuraavien kuuden vuoden ajan.

5. Oikeutesi peruuttaa suostumus

Kun käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi. Voit peruuttaa suostumuksesi olemalla yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tietosuojakysely@kesko.fi.

6. Mitä muita oikeuksia sinulla on?

Tietojen tarkastaminen Kun pyydät saada pääsyn tietoihisi, Kesko ilmoittaa käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei sekä toimittaa jäljennöksen käsiteltävistä henkilötiedoista.

Tietojen korjaaminen Sinulla on oikeus saada puutteelliset henkilötietosi täydennetyiksi ja myös virheelliset tietosi korjatuiksi.

Tietojen poistaminen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietosi poistamista rekisteristä. Tietosi poistetaan, jos käsittelylle ei enää ole olemassa laillista perustetta.

Tietojen siirtäminen Sinulla on oikeus saada meille itse toimittamasi tiedot koneellisesti luettavassa muodossa ja siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, kun käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tehdään automatisoidusti.

Käsittelyn vastustaminen Voimme käsitellä henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella osana liiketoimintaamme harkittuamme, ettei käsittely loukkaa henkilötietojesi suojaa. Näissä tilanteissa sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaisiin syihisi vedoten.

Käsittelyn rajoittaminen Sinulla voi olla oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Kun käsittelyä on rajoitettu, rekisterinpitäjä ei pääsääntöisesti käsittele tietojasi muuten kuin säilyttämällä tiedon. Tämä oikeus sinulla on esimerkiksi, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jos käsittely on lainvastaista tai jos olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vastausta kyseiseen toimenpidepyyntöön.

7. Kuinka käytät oikeuksiasi?

Keskolla on tietosuojaportaali osoitteessa www.kesko.fi/tietosuoja. Portaalissa voit tehdä toimenpidepyynnön tunnistautumalla vahvasti pankkitunnuksillasi. Portaalin kautta saamaamme pyyntöön vastaamme ensisijaisesti portaalin kautta ellet nimenomaan pyydä muuta toimitustapaa.

Mikäli et halua tai voi käyttää portaalin palveluita, voit myös lähettää meille henkilökohtaisesti allekirjoittamasi pyynnön kirjeitse yllä mainittuun osoitteeseen. Merkitse kuoreen ”tietosuoja”. Tällaiseen pyyntöön vastaamme kirjeitse. Mikäli vastaus sisältää henkilötietojasi, toimitamme kirjeen henkilökohtaisena kirjattuna kirjeenä. Kirjettä ei voi kuitata vastaanotetuksi kukaan muu kuin vastaanottajaksi merkitty henkilö. Näin varmistamme kirjeen oikean vastaanottajan ja tietojen luottamuksellisuuden.

8. Tietoja henkilötietojen vastaanottajista

Kesko rekisterinpitäjänä käsittelee henkilötietoja itse, mutta käyttää myös apunaan erilaisia palveluntuottajia. Kesko pyrkii käyttämään parhaita ja luotettavia yhteistyökumppaneita ja vastaa valitsemiensa palveluntuottajien toiminnasta henkilötietoja käsiteltäessä. Nämä palveluntuottajat voivat vaihdella, mutta niihin kuuluu:

- Tietotekniikka- ja järjestelmäpalveluiden tuottajia

Kesko Oyj:n eri yksiköille tai tytäryhtiöille sekä K-ruokakaupoille luovutetaan kulloinkin asian hoitamiseen vaaditut henkilötiedot mm. mahdollisten luvattujen palkkioiden toimittamiseksi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

Myös eräillä viranomaisilla on lakiin perustuva tiedonsaantioikeus. Tällaisia viranomaisia ovat mm. poliisi-, tulli-, rajavartio- ja veroviranomaiset.

9. Valitusosoitus

Mikäli katsot, että emme käsittele henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti, voit tehdä valituksen valvontaviranomaiselle. Suomessa kyseinen viranomainen on tietosuojavaltuutettu.

10. Välttämättömät tiedot

Jotta voisimme kehittää K-ruokakauppojen sekä Kesko Oyj:n tai sen tytäryhtiöiden toimintaa asiakaslähtöisemmäksi, palkita sinut ja noudattaa ketjutoimintaan liittyviä sopimuksia, on meidän käsiteltävä välttämättömiä henkilötietoja. Tällaisia tietoja ovat mm. nimi ja yhteystiedot.

11. Tietojen käyttö muihin tarkoituksiin

Emme käytä tietoja muihin kuin tässä asiakirjassa ilmoitettuihin tarkoituksiin. Mikäli myöhemmin ilmenee uusia käyttötarpeita, informoimme sinua siitä ja tiedon käsittelyperusteesta. Tarvittaessa pyydämme sinulta suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uusia käyttötarkoituksia varten.

12. Tiedot, jotka on hankittu muualta kuin sinulta

Voit olla yhteydessä Keskon tietosuojavastaavaan, jos asiasi koskee henkilötietojen käsittelyä tai EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen perustuvien oikeuksiesi käyttämistä Keskon tai sen tytäryhtiöiden toiminnoissa.

Saat yhteyden Kesko Oyj:n tietosuojavastaavaan sähköpostitse
tietosuojavastaava@kesko.fi