Oispa jotain hyvää - voita matkalahjakortti!

Oispa jotain hyvää - voita matkalahjakortti!

Pimeä marraskuinen ilta. Sohvan nurkasta on löytynyt kotoisa nurkkaus, johon on mukava paeta kaamosta. Mieleen hiipii kuitenkin hiljainen toive - oispa jotain hyvää.

K-Market-logo-680x50

Oispa jotain hyvää - onneksi kaikki hyvä on lähellä!

Karkota kaamos! Pimeät marraskuun illat on kuin tehty sokerinhuuruisiin leffailtoihin tai hauskoihin illanistujaisiin. Vuoden tunnelmallisin aika vaatii kuitenkin kunnon eväät. Jos herkkuvarastot ovat mystisesti tyhjentyneet, suuntaa askeleesi kohti lähintä K-Marketia >>

Makein suin maailmalle - Voita matkalahjakortti

Marraskuussa herkuttelu kannattaa! Sokerina pohjalla arvomme matkalahjakortin (arvo 6900 €) kaikkien osallistuneiden herkkusuiden kesken. Osta siis kampanjaherkkuja K-Marketista ja käytä Plussa-korttia oston yhteydessä ja olet mukana arvonnassa. Kampanja on voimassa 5.11.-2.12.2018.

Lue säännöt >>

Lue rekisteriseloste >>

km oispajotainhyvaa 680x400 fix

Fazer makeispussit Tutti Frutti ja Remix 325-350 g 2,25 €/pss

Fazerin monipuolisista Party-pusseista riittää jaettavaa isommallekin porukalle. Karkkihyllyn mehukkain hedelmäkarkki Tutti Frutti paketoi kesän raikkaimmat maut isoihin ja pieniin herkkuhetkiin. Sekoitepussien kuningas Remix tarjoaa hedelmää, kirpeitä karkkeja, salmiakkia, lakua ja suklaata – Remix Party-pusseista löydät kaikki suosikkimakusi!

Pringles perunalastut 175-190 g 4,00 € /2 prk

Sipsit kuuluvat kotibileisiin ja kotikatsomoihin. Pringles-perunalastuihin tulee himo! Onneksi niitä saa nyt K-Marketista kaksi purkkia neljällä eurolla. Yhdistä vaikka useampaa makua ja rouskuta pimeys tiehensä.

Fazer herkuttelujäätelöt 480 ml 4,45 € /prk

Kun pimeys lannistaa, on aika täyttää jätskikulhot (tai hakea pelkkä lusikka). Fazerin herkuttelu jäätelö vie ajatukset menneeseen kesään! Maistuisiko leffan kaverina paremmin taivaallinen Geisha-jäätelö vai jännittävä Pätkiksen makuinen jäätelö? Ota vaikka molemmat ja kasaa unelmiesi jäätelöannos.

Elämä on paikallista!

Vinkit energiseen arkeen

Sinua saattaisi kiinnostaa